Mooie bewegende plaatjes voor bb

Mijn Land's End naar John o' Groats ervaring en Madeira wandel filmpjes op Youtube

2024.06.01 11:55 Technical-Effect7163 Mijn Land's End naar John o' Groats ervaring en Madeira wandel filmpjes op Youtube

Hoi allemaal 👋
Mijn naam is Lieke, en mijn grote hobby is wandelen. Vorig jaar heb ik besloten mijn wandel droom na te jagen en samen met mijn vader van Land's End naar John o' Groats te lopen (LEJOG ~2400 km) 🚶‍♀️. Omdat iedereen in mijn omgeving graag mijn avontuur wilde volgen, heb ik besloten er een YouTube-serie van te maken 🎥. Deze is vrij goed ontvangen!
Nu ik de smaak te pakken heb van vloggen over mijn wandelingen en de ervaringen onderweg 📹, maak ik op mijn YouTube-kanaal ook andere series naast de LEJOG-serie. Ik hoop dat jullie daarin geïnteresseerd zijn ✨.
Mijn LEJOG-avontuur is hier te zien op YouTube: Bekijk mijn LEJOG-serie 🔗. (Playlist)
Daarnaast heb ik een Madeira-special gemaakt over hoe het is om te wandelen op Madeira 🌄. Deze is perfect als je inspiratie zoekt voor mooie wandelplekken in het buitenland 🗺️.
De Madeira-special is hier te zien op YouTube: Bekijk mijn Madeira-special 🔗. (Playlist)
Momenteel ben ik bezig met een serie over streekpaden in Nederland vol geschiedenis 🏛️. De volgende serie die ik ga maken, gaat over de Westfriese Omringdijk 🌬️.
Bedankt voor het lezen, en hopelijk kan ik je inspireren met mijn wandelavonturen! 😊 🥾
submitted by Technical-Effect7163 to Wandelen [link] [comments]


2024.06.01 10:26 Present-Cake-5943 Voor het eerst van baan wisselen na 10+ jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben

Throwaway account.
Ik zoek advies van mensen die in hetzelfde schuitje gezeten hebben als ik.
Dit gaat een lang verhaal worden. Het zit zo:
Ik werk al sinds mijn schoolperiode, destijds als weekendkracht, bij mijn huidige bedrijf. Na het behalen van mijn diploma 10 jaar geleden ben ik full time gaan werken bij dit bedrijf en door de jaren heen doorgegroeid naar een mooie functie. Ik heb er jaren met plezier gewerkt en de meeste collega’s zijn leuk. Na zo’n lange tijd veranderen de vaste oude collega’s ook wel een beetje in “familie”, om het zo maar even te noemen.
Nu is het zo dat het idee al een tijdje speelt dat ik wat anders wil gaan doen, lekker een nieuwe uitdaging en niet meer stelselmatig 45+ uur in de week werken maar gewoon 36-40 uur in de week. Ook kan ik nu niet meer doorgroeien en ik voel steeds meer de behoefte om wat nieuws te gaan doen. Zo hier en daar komen er wel eens interessante vacatures voorbij.
Ongeveer anderhalve maand geleden kwam ik een vacature tegen die mij erg aansprak; het werk leek bij mij te passen en de arbeidsvoorwaarden zagen er goed uit. Op deze vacature heb ik gereageerd en ik kon op sollicitatiegesprek komen.
Het sollicitatiegesprek verliep goed en er werd aangegeven dat ik dezelfde dag nog te horen zou krijgen of ik het zou worden of niet, omdat er enige haast achter zat als ik voor een bepaalde tijd wilde beginnen.
Ik kreeg later op de dag te horen dat ik het geworden was, en het arbeidsvoorwaardengesprek zou de volgende dag plaatsvinden.
Ik was blij maar eigenlijk ook vooral overdonderd door andere emoties. Verdriet omdat ik afscheid zou moeten nemen van mijn collega’s en het bedrijf. Verdriet omdat ik mijn teamleider die ik zo graag mag zou moeten vertellen dat ik ontslag zou nemen. En daarnaast best veel stress om het hele idee van het van baan wisselen en een vast contract in te ruilen voor iets onbekends.
Naar mijn idee was mijn stressgehalte buitenproportioneel. Ik was er zo beroerd van dat ik geen hap meer door mijn keel kreeg tijdens het avondeten, en de volgende dag ook niet bij het ontbijt. Maar ik moest de volgende dag wel werken en heb dit dus hondsberoerd gedaan.
Door alle emoties en omdat alles zo snel ging heb ik besloten om de sollicitatieprocedure stop te zetten. Ik had van tevoren niet verwacht dat de emoties zo hoog op zouden lopen.
Nu ik wat meer tijd gehad heb om er over na te denken is in ieder geval het collega gedeelte niet hetgeen wat mij tegen zal houden om van baan te wisselen, aangezien een groot gedeelte ouwelui zijn die binnen 5 jaar met pensioen gaan. Het blijft natuurlijk wel pijnlijk om afscheid te nemen.
Waar ik nog wel mee zit is de stress, hoe ga ik daar mee om? Ik heb een extra probleem dat ik de ziekte van Crohn heb, en hier heb ik over het algemeen weinig last van, maar stress is bij mij een trigger voor Crohn, en ik wil niet dat het opvlamt. En wat als ik voor langere tijd zo beroerd ben van de stress?
Herkennen mensen zich hier in en hoe zijn jullie hiermee omgegaan? Hebben jullie tips voor mij?
submitted by Present-Cake-5943 to werkzaken [link] [comments]


2024.06.01 09:49 mubyruby Fantasy kleding passen Nederland

Hi allen, Ik wil een vriendin graag een leuke ervaring cadeau geven voor haar verjaardag. Mijn idee was een soort “Prinses voor 1 Dag” experience maar dat kon ik alleen vinden in België.
Een fantasy fotoshoot kost al gauw meer dan €200, iets teveel van het goede.
Trouwjurken passen voor de lol is een optie, maar ik ga liever voor mooie gekleurde jurken.
Heeft iemand een leuke tip waar je fantasy kleding of gala-/prinsessenjurken kunt passen? Foto’s kunnen we zelf maken.
Bedankt!
submitted by mubyruby to fantasyNederland [link] [comments]


2024.05.31 12:52 CravenRaven45 Beamer en doek die ik zou kunnen lenen voor twee dagen?

Dag allemaal,
Ik ben amateurpianist en wil begin juli een stille film live gaan begeleiden met muziek. Het zou tof zijn als ik hiervoor de film kan projecteren op een doek. Heeft iemand (of kennen jullie iemand) in omgeving Breda met een degelijke beamer en doek/scherm die ze twee dagen zouden willen uitlenen (uiteraard kunnen we hier een mooie prijs voor afspreken). Het betreft een programma van ongeveer één uur in een privézaaltje in het centrum. Met nog wat repeteren erbij zal de beamer hooguit 4 uur gebruikt worden.
Alvast bedank!
submitted by CravenRaven45 to Breda [link] [comments]


2024.05.31 12:21 NyteMyre Gentleman's agreement i.p.v. verplicht chrono-en

Ik zag dat bij de nieuwe locatie van Veluwe Arisoft (nu Airsoft Brothers) dat ze een "Gentleman's agreement" gebruiken wat betreft de chrono. Hiermee schaffen ze het verplicht chrono-en en je replica's markeren met een tie-rip of een afteken lijst af.
Hoe werkt dit dan?
Opzicht vind ik het wel een mooie oplossing. In de rij staan voor de chrono vond ik altijd wel kut en ik weet dat mijn replica's altijd wel onder de 1.2j vallen.
De strenge regeling van "direct naar huis" is erg afschikwekkend, maar ik kan mij voorstellen dat mensen alsnog erg misbruik maken met "hoe groot is de kans dat je gecontroleerd wordt". Ook heb ik wel een keer gehad dat mijn gas-pistol een kapotte valve-release had waardoor hij teveel gas per schot gebruikte, en dat ie bij de chrono 1.3j schoot. Erg jammer als je dan naar huis moet omdat je niet wist dat je crappy on-geupgrade pistol opeens te hard schiet.
Ook laatst in belgie heb ik deze chrono-techniek gezien, en ik heb de hele dag geen marshall gezien die iemand controleerde.
Maar wat vinden jullie van deze manier van chrono-en?
submitted by NyteMyre to AirsoftNL [link] [comments]


2024.05.31 11:45 Eintechnical NOS: Meer jongvolwassenen in de bijstand

Naar jullie mening ben ik benieuwd van het volgende nieuwsartikel: https://nos.nl/artikel/2522571-meer-jongvolwassenen-in-de-bijstand
Aangezien dit over jongvolwassenen gaat die meer in de bijstand komen, lijkt mij dit een mooie subreddit (over werk gerelateerde zaken) om hierover in discussie te gaan.
In het artikel springt voor mij het volgende eruit:
Dat komt vooral doordat er behoefte is aan vakmensen, zegt CBS-hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen: "Die vacatures zijn niet meteen op het lijf geschreven van jongeren. Die zoeken vaak een bijbaan, bijvoorbeeld in de horeca, waar de vacatures juist wat zijn afgenomen."
Wat zal dhr. van Mulligen vakmensen bedoelen met vakmensen? Ik moet denk aan of mensen met ervaring of vakmensen als in de zin van praktische opgeleid vs. (vooral) theoretisch opgeleid?
Hoe zien of ervaren jullie dit, dat de jongeren meer in de bijstand zitten? Is dit een generatie ding of zal dit aan de inrichting van de huidige maatschappij liggen (aka foucs op theoretisch opgeleid, huidige vraag is praktisch of vaak ervaren personen)?
Mijn achtergrond; Ben vrij jong; 23 jaar, sinds mijn 19de had ik een contract voor onbepaalde tijd, direct na het voltooien van mijn MBO opleiding. Nu bijna mijn deeltijd HBO opleiding afgerond en al enige werkervaring opgebouwd. Thuis altijd meegekregen dat je moet werken voor je geld en van mijn hobby mijn werk gemaakt, helaas dan nu wel een hobby minder.
Dit is een leuke carrière start, maar in het huidige opleidingsaanbod is het natuurlijk lastig om iets te vinden wat je later wilt gaat doen. Vooral wanneer je erachter komt dat het werk waarvoor je hebt gestudeerd eigenlijk helemaal niet bevalt, kan dat best leiden tot motivatieproblemen, lijkt mij.
Hoe zien of ervaren jullie dit? Ben benieuwd!
submitted by Eintechnical to werkzaken [link] [comments]


2024.05.31 10:29 InternationalNote279 Even in de spiegel kijken

Even in de spiegel kijken
Had een paar schoenen gekocht met koperbescherming. Verkoper had 2 uur na aankoop de aankop gecanceld omdat hij er meer voor kon krijgen. Hierdoor 1 ster review gegeven waarop onderstaand het antwoord van hem kwam.
https://preview.redd.it/p7dgxk1q2q3d1.png?width=953&format=png&auto=webp&s=ce7f35029023f3a5481bbf1fd8a42836b0bd40f3
submitted by InternationalNote279 to tokkiemarktplaats [link] [comments]


2024.05.31 06:30 ActieHenkie 💸 Vette deals vrijdag💸

Het is weer vrijdag! Weekend voor de deur en het geld brandt in onze zakken. Post hier alle mooie deals die je deze week bent tegengekomen in shops, bij streamers of marktplaats.
Zelfpromotie mag natuurlijk ook, als je maar een leuke deal hebt.
Share the love!❤️
submitted by ActieHenkie to PokemonTCGNL [link] [comments]


2024.05.31 06:20 mikejonhs2020 You are the Yin to my Yang

You are the Yin to my Yang
You are the Yin to my Yang Vriendschapsarmbandje You are the Yin to my Yang
Deze elastische vriendschapsarmband gemaakt van fijne glaskraaltjes met een schattige yin & yang bedel in het midden als detail is een echte must have en mag niet om je pols ontbreken!
Dit schattige armbandje is een super armbandje om je armcandy compleet te maken. Mix & match met meerdere armbandjes voor een trendy arm party!
Tip: Bij de armband word een mooie kaart met een speciale tekst geleverd(You are the Yin to my Yang) ... https://www.armbandonlinekopen.nl/you-are-the-yin-to-my-yang/?feed_id=6472&_unique_id=6659500fe5dc8
submitted by mikejonhs2020 to armbandjes [link] [comments]


2024.05.31 06:20 mikejonhs2020 You are the Yin to my Yang

You are the Yin to my Yang
You are the Yin to my Yang Vriendschapsarmbandje You are the Yin to my Yang
Deze elastische vriendschapsarmband gemaakt van fijne glaskraaltjes met een schattige yin & yang bedel in het midden als detail is een echte must have en mag niet om je pols ontbreken!
Dit schattige armbandje is een super armbandje om je armcandy compleet te maken. Mix & match met meerdere armbandjes voor een trendy arm party!
Tip: Bij de armband word een mooie kaart met een speciale tekst geleverd(You are the Yin to my Yang) ... https://www.armbandonlinekopen.nl/you-are-the-yin-to-my-yang/?feed_id=6471&_unique_id=665950045194f
submitted by mikejonhs2020 to u/mikejonhs2020 [link] [comments]


2024.05.31 00:10 Coenemeloen Opgezwolle Pop-up store

Ik zie dus net dat er 31 mei een Opgezwolle pop-up store is in Zwolle waar ze vinyl, Cd's en merch verkopen. Heel sick, maar ik kom hier veel te laat achter om morgen naar Zwolle af te reizen.
Is er toevallig iemand in deze community die daar wel heen gaat en een vinyl plaat (liefst Eigen Wereld) zou willen meenemen en opsturen? Uiteraard met een mooie beloning voor de gouden tip!
submitted by Coenemeloen to DutchHipHop [link] [comments]


2024.05.30 20:48 Cyberuben Ambulances met blauw kenteken

Hallo mede-Nederlanders,
Ik vraag me al een tijdje af waarom bepaalde ambulances (van de huisarts of bij de spoedeisende hulp, die mooie gele Volvo’s) een blauw kenteken hebben.
Ik weet dat er een chauffeur in zit die de arts wegbrengt en verder geen medische kennis heeft, maar wat maakt dit anders dan andere ambulances?
Blauwe kentekens zijn voor taxi’s, en zo ver ik weet vervoeren de grote ambulances wél personen naar het ziekenhuis, en de huisartsen auto’s helemaal niet.
Wie weet waarom deze auto’s toch blauwe kentekens hebben?
submitted by Cyberuben to nederlands [link] [comments]


2024.05.30 17:38 tinripp Beste spul om niet elastisch hout op metaal te plakken.

Beste spul om niet elastisch hout op metaal te plakken.
Goedemiddag Klussers. Vorig weekend een (vind ik) mooie oude lockerkast gekocht in de Kringloop en ben er planken in aan het maken. Op de buitenkanten kan ik niet mijn systeem met schroefdaad en lange moeren gebruiken . Ik wil daar latten gebruiken maar ben niet helemaal zeker van het spul wat ik daar het beste voor kan gebruiken. De kast zal worden gebruikt als servieskast en zal behoorlijk wat gewicht moeten kunnen dragen. Ik dacht eerst aan High Tack kit maar dat blijft elastisch. Jullie ideeën of tips?
submitted by tinripp to Klussers [link] [comments]


2024.05.30 17:35 GianMach Inge Schilperoord - Het licht in de stad (2022)

Het licht in de stad is de tweede roman van forensisch psychologe Inge Schilperoord. In de roman zet tiener Sophie het werk van haar vader voort, die advocaat van jihadbruiden was tot zijn dood.
Sophie, die als wees bij haar tante Luciënne woont, is door haar vaders werk erg geïntrigeerd door de islam en heeft al een paar zinnen Arabisch en enkele soera's geleerd als ze Zala ontmoet, een islamitische klasgenoot uit Afghanistan. Met haar gaat ze een profielwerkstuk over de islam schrijven. Ondertussen zoekt ze online contact met Isra, een cliënte van haar vader die is opgesloten voor een poging tot afreizen naar Syrië, waarvan Sophie's vader haar heeft vrijgepleten. Vervolgens is Isra echter alsnog naar Syrië vertrokken. Sophie doet zich voor als ene Yasmina en Isra probeert haar te overtuigen ook naar Syrië te komen, >! tot Isra "Yasmina" opbelt dat ze toch beter niet kan komen; vervolgens wordt er een heftige aanslag gepleegd in het gebied waar Isra zit. Sophie wordt vervolgens opgepakt door de politie vanwege haar online contact met Isra. !<
Deze roman is heus een aanzet tot veel goeds: de zoektocht naar levensbezinning in een geloof als tiener is op zich interessant, net als de manier waarop Sophie zich tot de verschillende personages verhoudt. Toch heeft deze roman twee grote mankementen: ten eerste voelt het verhaal op sommige punten té onwaarschijnlijk om geloofwaardig te zijn, zo krijgt ze wel heel makkelijk contact met Isra, en ten tweede is de schrijfstijl naar mijn smaak behoorlijk lelijk. Als het de bedoeling was om te schrijven zoals een meisje van 16 zou schrijven is dat aardig geslaagd; alsnog vind ik dat echter lelijk. Schilperoord schrijft in deze roman met zo'n stijl met veel losse zinsgedeeltes en uitroepen vanuit het gedachte van de personage. Interessante stijlfiguren of mooie metaforen komen ook nauwelijks voorbij. Voor een literaire roman voor volwassenen vind ik het stilistisch eigenlijk echt te zwak.
Een aanrader...? Mwoh, wat mij betreft niet. Over deze thema's moeten toch betere romans bestaan.
submitted by GianMach to boekenplank [link] [comments]


2024.05.30 14:23 csprkle Batterij-elektrische voertuigen: De toekomst van mobiliteit over de weg

ABN AMRO heeft geconcludeerd dat batterij-elektrische voertuigen (BEV's) momenteel de beste optie zijn voor wegmobiliteit. (lees hier het artikel van ABNAMRO)
Levenscyclus-emissies: Een van de belangrijkste redenen waarom BEV's als de beste optie worden beschouwd, is hun lagere levenscyclus-emissies. Dit betekent dat als we kijken naar de totale uitstoot van broeikasgassen gedurende de hele levensduur van het voertuig - van productie tot gebruik en uiteindelijk recycling - BEV's aanzienlijk minder CO2 uitstoten dan voertuigen met verbrandingsmotoren (ICE's) en brandstofcel-elektrische voertuigen (FCEV's).
Voordelen van BEV's:
  1. Geen uitstoot tijdens het rijden: BEV's stoten tijdens het gebruik geen broeikasgassen uit, wat direct bijdraagt aan het verminderen van de luchtvervuiling en het verbeteren van de luchtkwaliteit in stedelijke gebieden.
  2. Hogere energie-efficiëntie: Elektrische motoren zijn veel efficiënter dan verbrandingsmotoren. Een groter deel van de energie uit de batterij wordt omgezet in beweging, wat betekent dat BEV's minder energie verbruiken per gereden kilometer.
  3. Minder onderhoud: BEV's hebben minder bewegende onderdelen dan ICE's, wat leidt tot lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van de componenten.

De rol van hernieuwbare energie

Een ander belangrijk aspect dat de aantrekkelijkheid van BEV's vergroot, is de toenemende inzet van hernieuwbare energiebronnen voor elektriciteitsproductie. Naarmate het aandeel van groene energie in de energiemix groeit, wordt het laden van BEV's steeds milieuvriendelijker. Hierdoor neemt de totale CO2-uitstoot van het voertuig verder af, wat bijdraagt aan de algemene doelstellingen voor klimaatverandering.
Toenemende hernieuwbare energiebronnen:
  1. Zonne- en windenergie: De installatie van zonne- en windenergiecapaciteit groeit snel. Deze bronnen leveren schone energie die gebruikt kan worden voor het opladen van BEV's, waardoor de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen afneemt.
  2. Smart grids en opslag: Slimme netwerken en energieopslagtechnologieën maken een efficiënter gebruik van hernieuwbare energie mogelijk. Dit helpt om de vraag en het aanbod van elektriciteit beter op elkaar af te stemmen, wat belangrijk is voor een stabiele en betrouwbare energievoorziening voor BEV's.

Uitdagingen en oplossingen

Hoewel BEV's veel voordelen bieden, zijn er ook uitdagingen die aangepakt moeten worden om hun grootschalige adoptie te bevorderen.
Productie van batterijen: De productie van lithium-ion batterijen vereist zeldzame grondstoffen zoals lithium, kobalt en nikkel. De winning en verwerking van deze materialen kunnen milieuschade veroorzaken en leiden tot ethische problemen, zoals slechte arbeidsomstandigheden in mijnen.
Oplossingen:
  1. Recycling: Verbeterde recyclingmethoden voor batterijen kunnen helpen om de afhankelijkheid van nieuwe grondstoffen te verminderen en de milieu-impact van batterijen te minimaliseren.
  2. Alternatieve materialen: Onderzoek naar alternatieve batterijtechnologieën, zoals solid-state batterijen of batterijen op basis van andere materialen, kan leiden tot minder afhankelijkheid van zeldzame grondstoffen en een lagere milieu-impact.
Laadinfrastructuur: Een andere belangrijke uitdaging is de ontwikkeling van een uitgebreide en toegankelijke laadinfrastructuur. Gebruikers moeten gemakkelijk toegang hebben tot laadstations om lange reizen te kunnen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik van hun voertuig.
Oplossingen:
  1. Uitbreiding van laadnetwerken: Overheden en bedrijven moeten samenwerken om het aantal laadstations uit te breiden, vooral in stedelijke gebieden en langs snelwegen.
  2. Snellaadtechnologie: De ontwikkeling van snelladers kan de laadtijd aanzienlijk verkorten, waardoor BEV's aantrekkelijker worden voor gebruikers die vaak lange afstanden afleggen.

Toekomstperspectieven

De vooruitzichten voor BEV's zijn positief, mede dankzij voortdurende innovaties en investeringen in technologie en infrastructuur. Hier zijn enkele trends en ontwikkelingen die de toekomst van elektrische mobiliteit vormgeven:
Technologische vooruitgang:
  1. Verbeterde batterijtechnologie: Innovaties in batterijontwerp en -chemie beloven hogere energiedichtheden, snellere laadtijden en langere levensduur, wat BEV's efficiënter en kosteneffectiever zal maken.
  2. Autonome voertuigen: De integratie van autonome rijtechnologieën in BEV's kan de efficiëntie verder verhogen en nieuwe mogelijkheden bieden voor gedeelde mobiliteit en transportdiensten.
Beleid en regelgeving:
  1. Overheidsinitiatieven: Veel landen stellen ambitieuze doelen voor de uitfasering van ICE's en bieden subsidies en belastingvoordelen om de adoptie van BEV's te stimuleren.
  2. CO2-emissienormen: Strengere emissienormen dwingen autofabrikanten om te investeren in schonere technologieën en versnellen de overgang naar elektrische mobiliteit.
Consumententrends:
  1. Groeiende acceptatie: Naarmate meer mensen de voordelen van BEV's ervaren, neemt de acceptatie en vraag naar elektrische voertuigen toe.
  2. Veranderende voorkeuren: Jongere generaties geven steeds meer de voorkeur aan duurzame en milieuvriendelijke transportopties, wat bijdraagt aan de groei van de elektrische voertuigmarkt.
Batterij-elektrische voertuigen vertegenwoordigen de toekomst van wegmobiliteit. Hun lagere levenscyclus-emissies, hogere efficiëntie en de toenemende beschikbaarheid van hernieuwbare energie maken ze een aantrekkelijke optie voor zowel consumenten als beleidsmakers. Hoewel er nog uitdagingen zijn, zoals de productie van batterijen en de ontwikkeling van laadinfrastructuur, bieden voortdurende innovaties en investeringen oplossingen voor deze problemen. Met de juiste steun en vooruitgang kunnen BEV's een cruciale rol spelen in het verminderen van de CO2-uitstoot en het bereiken van de klimaatdoelstellingen.
submitted by csprkle to autoadvies [link] [comments]


2024.05.30 13:42 spiff1 Europees NSC-lijsttrekker: ‘Brussel maakt met regels op detailniveau een karikatuur van zichzelf’

Europees NSC-lijsttrekker: ‘Brussel maakt met regels op detailniveau een karikatuur van zichzelf’
Link zonder betaalmuur: https://archive.vn/vRo48
Een euh... bijzonder interview. Geeft een mooie inkijk in wat goed bestuur voor NSC betekent.
submitted by spiff1 to Politiek [link] [comments]


2024.05.30 09:08 youpb01 Schade aan vloer onderbuurvrouw

Hoi allemaal,
Ik leg hieronder even de situatie uit. Al met al is het een erg vervelende situatie en hoop ik dat één van jullie goed advies voor me heeft. Eind april heb ik samen met mijn onderbuurman de gedeelde voortuin schoongemaakt met een hogedrukreiniger. Dit deden we via het huis van onze onderbuurvrouw die op de begane grond woont. We delen dus met drie huishoudens de voortuin (allemaal huurappartementen met dezelfde eigenaar). We hadden aan de hogedrukreiniger een tuinslanghouder aangesloten en die was weer aangesloten aan de keukenkaan. So far so good. De buurvrouw was op dit moment niet thuis, maar had uiteraard wel haar toestemming gegeven dat wij via haar huis hogedrukreiniger zouden gebruiken. Na 2/3 uur druk bezig te zijn geweest in de tuin, bleek de tuinslanghouder te lekken in de woonkamer. Hier kwamen we dus veel te laat achter. Samen met de onderbuurman hebben we met een dweil geprobeerd de vloer zo veel mogelijk te redden. Dit was te laat, het water kwam onder de vloer en nu nog steeds (ruim een maand later) zie je de schade. Nu zou je zeggen verzekeringswerk en klaar, helaas is dit niet het geval. In eerste instantie wilden we het regelen via mijn aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekeraar zei dat als de onderbuurvrouw het via haar inboedelverzekering zou doen, ze dan waarschijnlijk een groter bedrag terug krijgt. Zo gezegd zo gedaan. Alleen kwam op dat moment de onderbuurvrouw erachter dat ze helemaal geen inboedelverzekering heeft. Nu hebben we het dus alsnog gedaan via mijn aansprakelijkheidsverzekering. Deze is gisteren langs geweest om de schade te bekijken. Bij dit gesprek was alleen de onderbuurvrouw aanwezig. De meneer van de verzekering kon vertellen dat de vloer nog ongeveer 300 euro waard was (moet nog bevestiging van komen) en dat dat het maximale is wat uitgekeerd kan worden. Daarnaast wist hij niet zeker of dat de schade uitgekeerd kon worden aan de onderbuurvrouw of uitgekeerd moet worden aan de huisbaas, aangezien het zijn vloer is.
Nu lopen we tegen twee problemen aan: 1. De huisbaas wilt er niks mee te maken hebben, zegt dat het niet zijn probleem is. Daarnaast legt hij de schuld bij de verzekeraar, in een mail zegt hij het volgende: "Dit is een vervelende situatie die alleen maar verliezers kent. Er is schade en zoals gebruikelijk trekken verzekeraars hun handen er van af. Ze hebben niet voor niks zulke mooie kantoren en dikke bonussen." De huisbaas heeft minstens tien panden en woont in de duurste wijk van de stad...
Naast dat het voor mijn gevoel moreel niet heel netjes is hoe de huisbaas reageert, kunnen we hier niet wat mee? Wij betalen de huur met daarbij een vloer. Nu zouden wij voor hem een nieuwe vloer moeten betalen, die beter is dan de vloer die er nu ligt.
  1. Doordat de onderbuurvrouw geen inboedelverzekering heeft, moet het dus via de aansprakelijkheidsverzekering. Deze keert de dagwaarde uit en niet de nieuwwaarde zoals de inboedelverzekering zou doen (toch?). Nu zegt de buurvrouw dat zij niet meegaat betalen. Maar wij (onderbuurman en ik) zitten met eventuele extra kosten doordat de buurvrouw geen inboedelverzekering heeft.
Kunnen wij hier juridisch nog iets mee of zijn we (moreel) verplicht om alle extra kosten te betalen?
Excuus voor het lange bericht. Ik hoop dat ik het zo duidelijk mogelijk heb omschreven en dat er iemand is met het juiste advies. Alvast bedankt voor jullie reacties!
submitted by youpb01 to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.30 08:26 ProfessionalProud682 In afvoer geboord

Beste klussers, vorige week heb ik in de woonkamer van een vriendin een plank achter de bank gemaakt voor een mooie afsluiting tussen muur en bank en om spullen op te leggen (het verhaal is eigenlijk dat er een kolom in de huiskamer staat en de bank is te breed om tussen de muur en deze kolom te plaatsen).
Nu merkte ik al dat ik bij het boren van de gaten voor 1 van de plankendragers geen vlees had dus ik heb de plankendrager 10cm verplaatst.
Nu een week later komt deze vriendin er achter dat de plakplint helemaal opgezwollen is (2cm dik), dus heb ik de douche aangezet en warempel er komt water uit de gaten gesijpeld.
Nu blijkt de woningbouw bij het renoveren van deze woning een dikke sleuf in de muur heeft gefreesd de afvoer van de douche hierin heeft geduwd en af heeft gesmeerd.
nu heb ik de volgende vragen:
  1. hoe heb ik dit kunnen weten, mijns inziens is dit een erg vreemde plek voor een afvoer. ja ik had het in kunnen schatten en in de kruipruimte kunnen kijken. ik ga er blijkbaar stom genoeg van uit dat dit naar een centraal punt loopt via de vloer.
  2. ik heb nu 5mm gips weg gekrabd en de gaten zijn nu vrij benaderbaar ik heb er tot er een permanente oplossing is even een drupje kit er in gespoten wat er zo uitgetrokken kan worden. Maar hoe kan je dit fixen zonder het hele stucwerk weg te hoeven breken. Ik zag laslijm of 2 componenten kneedbare epoxy, of er pvc overheen lijmen.
  3. Wat is de beste manier om de laminaat vloer te laten drogen, het ziet er naar uit dat het meeste vocht via de aansluiting van de muur en vloer de kruipruimte in is gelopen. zelf denk ik dat het onder de vloer minimaal nat is dus dat je met vochtvreters uit de voeten kan, stoken lijkt mij geen oplossing.
Of laten we dit gewoon allemaal via de woningbouw lopen.
PS. het betreft een jaren 30 woning dus balkenlaag met houten delen waarop hardboard ligt een goldline ondervloer met hierop het laminaat.
PS2: we hebben de tekeningen bekeken hier staat ook niets op, dit zijn jammer genoeg ook alleen plattegronden
submitted by ProfessionalProud682 to Klussers [link] [comments]


2024.05.30 07:10 willistonforceIsrael Nexalyn Ervaringen Mannelijke verbetering Verbeter het uithoudingsvermogen Haal het vandaag nog!

comfortabel voor de volgende. Als man is het erg belangrijk dat u aan de eisen van uw partner voldoet. Nexalyn Daarom moet u het uzelf comfortabel maken en bij uw hersenen en lichaam passen.Om van een groot plezier te kunnen genieten, moet je een prominente formule voor mannelijke verbetering toevoegen die helpt de spermaproductie op peil te houden, evenals het niveau van testosteron in het lichaam, dat aanzienlijk daalt als gevolg van het ouder worden. Nexalyn Pillen is een gezond supplement dat u op gezonde manieren biedt om u tevredener en tevredener te maken voor uw partner.
Dit supplement is voornamelijk bedoeld om weer in uw leven te komen door het testosteronniveau te verhogen, waardoor u als een professional met de grootste kracht en uithoudingsvermogen kunt presteren. Nexalyn Op de Marktplaats hebben we echter een onbeperkte oplossing om uit te gaan, maar deze is echt goed en maakt het voor u mogelijk om uw levensstijl te volgen en u een gezond testosteronniveau te geven.
Het is een eenvoudig, gezond supplement dat wordt vervaardigd met alleen natuurlijke ingrediënten die klinisch zijn getest en waarvan bekend is dat ze u een duidelijke oplossing bieden om een ​​gezond en gebeiteld lichaam te bereiken. Nexalyn Het supplement draait helemaal om droge spiermassa, het verbeteren van het uithoudingsvermogen en een gezonde zin in seks.
Nexalyn Het is een gezond voedingssupplement dat het stikstofmonoxideniveau en testosteron verhoogt door voedingsstoffen aan het lichaam toe te voegen die voldoende voedingsstoffen leveren die de spiercellen voeden en de groei van uw zelfvertrouwen bevorderen.

Introductie van Nexalyn:

Het product is een gezond voedingssupplement dat perfect past bij uw dagelijkse routine en u krijgt een grote verbetering in uw lichaamsvet en de spiergroei is beter. Nexaslim De prestaties op het gebied van de botgezondheid geven ons superieure resultaten en maken het voor u mogelijk om tevreden prestaties te behalen. supplement gaat erom u voor altijd gezond en fit te maken.
Het is een nieuwe en verbeterde formule die testosteron een boost geeft, waardoor je seksuele drang gemakkelijk toeneemt en elke truc Exide in het lichaam. Nexaslim Het is een kwaliteitsproduct dat alleen gezonde voedingsstoffen bevat die ervoor zorgen dat je lichaam het uithoudingsvermogen en de gezonde zin in seks verbetert. Het is een formule die Laat je nooit teleurstellen.
Het is een aanwijzing dat je jezelf beter gezond en tevreden houdt voor je vader. FitSmart Fat Burner Nu het alleen een honderd procent organische samenstelling bevat, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën en andere stimulerende middelen, zal het supplement je geweldige resultaten opleveren en de groei op natuurlijke wijze bevorderen. Dit supplement maximaliseert de fysieke prestaties waardoor de productie ervan toeneemt en u snel voordelig wordt voor uw partner.

Hoe werkt Nexalyn?

FitSmart Fat Burner Het product is een natuurlijk voedingssupplement dat je beter nodig hebt om het oxideniveau in het lichaam te verhogen dat het testosteron verhoogt dat volledige voedingsstoffen en verbindingen in je lichaam geeft. Dit geeft gelukkige veranderingen en levert zuurstof die de spiercellen voedt en de groei bevordert.
Door regelmatig gebruik van dit supplement kunt u weer uw gewenste prestaties leveren en heeft u het supplement nodig om het energieniveau te verhogen, AQ Slim zodat u langer in de sportschool kunt presteren en trainingssessies met volledige kracht kunt doen.
Dit supplement zorgt ervoor dat u enorm van de resultaten kunt genieten, omdat de testosteronproductie op natuurlijke wijze uw lichaam synthetiseert met gezonde voedingsstoffen die de gifstoffen kunnen wegspoelen en de bloedcirculatie naar de vitale organen bevorderen, waardoor u van de grote voldoening kunt genieten. AQ Slim tijdens het optreden, of het nu voor de sportschool of in de slaapkamer is. Het supplement zal de productie van essentiële hormonen vrijmaken die de spiermassa vergroten om lichaamskracht en uithoudingsvermogen op te bouwen voor langer werken, waardoor u echt actief wordt voor elke sessie.
Dit verkort de hersteltijd, zodat u langer door kunt gaan en uw spieren snel kunt opbouwen. Dit verbetert de seksuele prestaties en zorgt ervoor dat uw relatie strijdt en u naar een hoger niveau brengt, wat uw energievertrouwen vergroot en het plezier optimaliseert. AQ Slim Over het algemeen is dit supplement het beste voor zowel mannen die graag hun jeugdige energie terug willen krijgen. Dit supplement kan hele vaardigheidsproblemen tegengaan die het lichaam veel energie en flexibiliteit geven. Ga door met Nexalyn-pillen!

Ingrediënten van Nexalyn-pillen:

Het product is een volledig biologisch supplement dat alleen gezonde ingrediënten bevat die klinisch getest zijn en er goed aan doen om jou het beste te maken in de slaapkamer. AQ Slim De mogelijke ingrediënten zijn als volgt:

Bijwerkingen van Nexalyn:

Het product is een gezonde testosteronbooster die over het algemeen goed is in het bevorderen van testosteron, stikstofmonoxide en het algehele welzijn van een consument. Puravive Het supplement zal u aangename veranderingen bieden die het welzijn en het tevredenheidsniveau verhogen, maar dit is een supplement, dus dit zal in verschillende gevallen anders werken Daarom kan de gebruiker last krijgen van bijwerkingen zoals hoofdpijn, duizeligheid, droge mond, braken en misselijkheid.

Laatste gedachte:

Over het algemeen is het supplement goed in het posten van het complex en biedt het u een veilige oplossing om al uw lichamelijke en seksuele gezondheidsproblemen op te lossen. Puravive Het supplement is goed in het verbeteren van het testosteronniveau dat het beste is voor beide lichamen om u evenwichtig, gezond en gezond te houden. Als u tevreden bent met datgene waar u rekening mee moet houden, moet u alle richtlijnen volgen die door de fabrikant zijn vermeld, zodat u een gezond leven kunt leiden.

Waar Nexalyn kopen?

Het product is een gezonde mannelijke verbetering die uw lichaam op natuurlijke wijze behandelt en alle problemen in korte tijd tegengaat. Theanex Dit supplement biedt u een aantal veranderingen die uw welzijn verbeteren en u een complete oplossing bieden.
Theanex Heeft u besloten gebruik te maken van het supplement, klik dan op de bestelknop en vul zorgvuldig een formulier in, zodat u uw pakketje binnen 7 werkdagen in huis heeft. Dit supplement zit ook in een proefpakket, dus dat zou voor u een mooie gelegenheid zijn om het supplement eerst te testen.
https://nexalyn.nl/
https://puravive.nl/nexalyn/
https://puravive.nl/nexaslim/
https://fitsmartfatburner.nl/
https://stopwatt.nl/aq-slim-nederland/
http://aqslim.nl
https://puravive.nl/
http://theanex.be
submitted by willistonforceIsrael to u/willistonforceIsrael [link] [comments]


2024.05.29 22:17 mikejonhs2020 Moeder dochter armband

Moeder dochter armband
Moeder dochter armband Moeder dochter armbanden zijn al lang een populair cadeau. Of het nu gaat om een jubileumgeschenk voor moeder, een huwelijkscadeau voor de dochter of gewoon helemaal geen reden, sieraden zijn altijd een mooie manier om die ene speciale persoon te vertellen hoeveel je om haar geeft. Niet voor niets zijn vriendschapsarmbanden al jaren zo populair! Het kleine meisje dat opgroeit met een moeder en dochter, kan terugkijken en de vele gelegenheden in haar leven zien waarin ze samen kwamen. Enkele ... https://www.armbandonlinekopen.nl/moeder-dochter-armband/?feed_id=6426&_unique_id=66578d74a9f82
submitted by mikejonhs2020 to armbandjes [link] [comments]


2024.05.29 14:22 mikejonhs2020 Seashell in Love Armband Oranje

Seashell in Love Armband Oranje
Seashell in Love Armband Oranje Seashell in Love Armband Oranje
Mooie combinatie van oranje elastisch koord & roestvrij hartje in het midden als detail. Deze trendy armband afgewerkt met een RVS goud gekleurde hart knop en is voorzien van een gepolijste schelp die tevens dient als sluiting.
Dit is een schitterende armband voor een chique avondje uit. Deze schattige armband is een echte eyecatcher om je pols & leuk om te combineren met andere armbandjes of bangles of bij je horloge voor een feestelijke armparty... https://www.armbandonlinekopen.nl/seashell-in-love-armband-oranje/?feed_id=6419&_unique_id=66571de86e8e6
submitted by mikejonhs2020 to armbandjes [link] [comments]


2024.05.29 14:21 mikejonhs2020 Seashell in Love Armband Oranje

Seashell in Love Armband Oranje
Seashell in Love Armband Oranje Seashell in Love Armband Oranje
Mooie combinatie van oranje elastisch koord & roestvrij hartje in het midden als detail. Deze trendy armband afgewerkt met een RVS goud gekleurde hart knop en is voorzien van een gepolijste schelp die tevens dient als sluiting.
Dit is een schitterende armband voor een chique avondje uit. Deze schattige armband is een echte eyecatcher om je pols & leuk om te combineren met andere armbandjes of bangles of bij je horloge voor een feestelijke armparty... https://www.armbandonlinekopen.nl/seashell-in-love-armband-oranje/?feed_id=6418&_unique_id=66571ddbbe1be
submitted by mikejonhs2020 to u/mikejonhs2020 [link] [comments]


http://swiebodzin.info