Chacha ne bhatiji ko choda

Chalu will again blame someone for trolling

2024.06.01 15:18 Chabutradabba123_ Chalu will again blame someone for trolling

As u all knw chalu k vlog ki abhi jam k trolling ho rahi hai.. n i knw some how kids are wrong.. but the main culprit is chalu only.. n dekhana next vlog me wo safai dene aayegi aur bacho ko hi blame karegi ki tum logo ne ye sab manga to muje dilana pada aur ab sab muje bol rahe hai k kyu dilaya itna.. wo khud kuch accountability nahi legi khud ki mistake ki..
submitted by Chabutradabba123_ to JanabMadamIbrahim [link] [comments]


2024.06.01 13:38 Sharp-Individual8 Kyun?

It’s been a while Aap waqt ke nahi qail Dil ki dewaaro ko deemak ki tarah fikar aapki khaye There was a goodbye, phir ham lautke nahi aaye Qalam uthayi phir mein ne likhi jo maine bitaai
Aapse pehle bhi tha kuch, Aapke baad bhi hu Aapke saath tha jo wo dafan kar chuka apni zaat bhi hu Aik laash hai bas, thodi si yaad hai bas Aik adha qissa hai, jis mein dete hai aapki misaalein bas Malaal hai bas, aap aaye kyun nahi Mein tou aya sun’ne wo geet, aap ne gaya kyun nahi?
Aasman me sitara bano bas, door se bhi dekh paenge Bulandiyo pe parwaz karo, faqr bhi kar paenge Jo roshni qarz li thi, qarz nahi hoti khud ki shai Noor basta hai hamne dekha hai, tum me noor hai
Sab tou luta aaya, yaad hi aapki, mera saaman raha Sadiya’n guzari ke nahi, aapki intizaar me aap ye bataein...
submitted by Sharp-Individual8 to shayri [link] [comments]


2024.06.01 13:32 crvenkapica_011 Kako preseliti mašinu za pranje veša?

Kako preseliti mašinu za pranje veša?
https://preview.redd.it/4tn1tarm4y3d1.jpg?width=800&format=pjpg&auto=webp&s=41e75a9ae0be8bc8627849daf5fc02410a0891ed
Skoro da ne postoji domaćinstv u Srbiji koje nema mašinu za pranje veša. Karakteristika ovih uređaja, bez kojih se danas ne može zamisliti moderan život, je da su velike, teške, glomazne i izuzetno nezgodne za premeštanje. One se namerno proizvode da budu teške, radi boljeg balansa, stabilnosti, efikasnosti i dugovečnosti. Za izradu šasije i bubnja mašina za veš koristi se čelik koji je trajniji ali i dosta teži, a dodatna težina dolazi i od elektromotora i metalnih ili betonskih tegova koji stabilizuju mašinu i sprečavaju prekomerne vibracije i njeno pomeranje.
Uz velike ormare i krevete, mašine za pranje veša su među najkomplikovanijim predmetima za selidbu. Osim što su kabaste i teške, treba znati kako da se pravilno isključe i uključe na električnu i vodovodnu instalaciju.

Priprema mašine za pranje veša za selidbu

Pre nego što se pristupi njenoj selidbi, mašinu za pranje veša treba adekvatno pripremiti. To podrazumeva sledeće korake:
  • Isključiti mašinu iz struje – jednostavno izavaditi kabl iz utikača i zalepiti ga širokim sejlotepom za karoseriju mašine kako ne bi smetao prilikom transporta;
  • Isključiti dovod vode – treba voditi račina da se ventil za vodu isključi do kraja;
  • Izvaditi crevo za vodu - creva za dovod i odvod vode ne moraju da se otkače i iz same mašine, mada neki i to rade kako ne bi smetali i ne bi se oštetili tokom selidbe;
  • Kao i kod kablova za struju, preporučuje se da se dovodna i odvodna creva budu zalepljene za mašinu pomoću lepljive trake.
  • Isprazniti mašinu od ostataka vode. Mašina za veš ne sme da se transportuje ako u njoj ima i sasvim mala količinu vode. Najefikasniji način da se voda ukloni je da se odvodno crevo položi na pod i mašina pažljivo nagne na jednu stranu;
  • Čišćenje mašine. Obično se mašina za veš postavi pored zida ili u nekom uglu u kupatilu i retko kada se čisti. Selidba je izvrsna prilika da se očisti nagomilana prljavština, prašina, buđ i naslage deterdženta. Telo mašine i unutrašnjost bubnja mogu da se prebrišu vlažnom krpom koja je natopljena sredstvom za čišćnje. Veoma je važno da se pre transporta dobro osuši i prozrači.
  • Preporučuje se da se mašina za veš pripremi dan pre selidbe i da se otvor bubnja ostavi otvoren najmanje 24 sata, kako bi se sprečilo stvaranje buđi.
  • Osigurati bubanj. Ako bubanj nije osiguran tokom transporta, može da se poremeti njegova statika i balans. Mašine za pranje se prodaju sa kompletom za osiguranje bubnja koji ga štiti tokom dizanja i kretanja. Ako koristite usluge agencije za selidbe a nemate takav komplet, obavestite ih na vreme, kako bi oni poneli svoj. Jedan od načina da se bubanj zaštiti je da se u njemu odloži posteljina, ćebad, stara odeća i slično;
  • Zaštita mašine. Mašine za pranje veša se veoma lako oštećuju tokom transporta, zato je potrebno da se zaštite kartonom, folijom ili plastičnim pločama. Za tu namenu mogu da se koriste i pamučni čaršavi, prekirivači ili ćebad.

Transport mašine za veš

Zbog svojih gabarita i težine, treba izbegavati selidbu mašine za pranje veša lakim putničkim vozilima. Za tu namenu treba angažovati kamion ili kombi koji ima veći teretni prostor i rampu za utovar i istovar.
Najteži deo selidbe je dovesti mašinu do kamiona. Zadatak je još teži ako zbog nepostojećih ili uskih liftova moraju da se koriste stepenice.
Prenos, utovar i istovar mašine za pranje veša je fizički veoma zahtevno. Za tu namenu potrebno je angažovati minimum dvojicu snažnih ljudi. Važna je i tehnika. Kada se ovako težak predmet podiže, potrebno je saviti kolena a ne leđa.
Posao može da se olakša korišćenjem ručnih kolica. U tom slučaju transport može da izvede i jedan čovek, ali ipak se savetuje da budu dvojca u slučaju da se izgubi kontrola i ravnoteža. Mašina treba prvo da se nagne i da se ručna kolica gurne ispod nje. Treba biti pažljiv prilikom kretanja zbog opasnosti da teška mašina klizne, padne i povredi radnika.
U kamionu mašina za veš treba da bude dobro pričvršćena kako ne bi “šetala” i oštetila ostale predmete. Najbolje je postaviti je na pod kamiona i osigurati je kaiševima, sajlama ili konopcima. Tokom vožnje vozač treba da izbegava nagla kočenja i ubrzavanja, kao i veće rupe i neravnine na putu kako ne bi se poremetio balans bubnja.

Montaža mašine za veš na novoj lokaciji

Kada se stigne na novi stan i mašina se namesti na svoje mesto, potrebno je ponovo prikopčati creva i kablove na električnu i vodovodnu instalaciju. Treba pustiti mašinu probno da radi kako bi se proverilo da li postoji curenje vode ili drugi neprevilan rad. Iako se radi o relativno jednostavnoj operaciji, ako vlasnik nije sigurani, bolje da angažuje majstora ili nekog ko ima iskustvo u montaži mašine za veš.

I na kraju

Selidba mašine za pranje veša je fizički zahtevna i potencijalno opasna. Može da dođe do povreda leđa, vrata, ruku ili nogu, pojava kile, istezanja mišića i ligamenata, pa čak i do loma kostiju.
Zato je najbolje angažovati profesionalnu agenciju za selidbe koja posedije svu potrebnu opremu, prevozna sredstva i što je najvažnije – iskusne i vešte radnike koji znaju kako preseliti tešku i gabaritnu mašinu za pranje veša.

Izvor fotografije: Tima Miroshnichenko Pixels
Izvor teksta: Medjunarodne selidbe Pro Move
submitted by crvenkapica_011 to MedjunarodneSelidbe [link] [comments]


2024.06.01 13:20 MikiMadic Pomoc oko devojke

Da se nadovezem na prosti post, svidela mi se jedna devojka koju poznajem vec 4 godine. Pre 2 godine sam je nesto muvo ali me je onako lagano pristijno odbila i to je to.Malo sam pauzirao s njom i kasnije smo opet krenuli onako da se druzimo ponekad ali ne previse i sve je bilo okej. Medjutim u poslednje vreme mi se opet jako svidja, ne znam imam osecaj kao da smo se jako solizili ali nikako ne mogu da provalim da li je to onako drugarski ili ima tu nesto vise.Recimo skoro kad smo bili na zurci ona je malo popila i tako dosla do mene ja je zagrlio i ona krenula onako da mi stiska ruku i da stavija moju saku na njen stomak.Recimo to je situacija ali ne mogu to da uzmem zdravo za gotovo jer je bila pijana.Kad je trezna i na nekoj smo zurci opet se mota oko mene vuce me za ruku da igramo i to, ali stvarno ne mogu da provalim da li je to drugarski ili nije.Znam da kad pricam verovatno svima deluje da nesto zeli ali uopste nisam siguran.Devojka je 11/10 prezgodna, prelepa, smesna,jako prijatna za druzenje i starno je drugarcina pored svega. Sta da radim nekako smo u istom drustvu i ne bih hteo da rizikujem da me opet odbije ko pre 2 godine, ali mislim danas smo drugaciji i ja i ona smo se dosta promenili, ajde neki iskusan smeker da mi pomogne.
submitted by MikiMadic to AskSerbia [link] [comments]


2024.06.01 13:17 comparesphere Find List Of GPT Applications In - Algorithmic Trading Learn about the Impact of GPT and AI Technologies in Algorithmic Trading (2024)

Find List Of GPT Applications In - Algorithmic Trading Learn about the Impact of GPT and AI Technologies in Algorithmic Trading (2024)
go to https://www.comparesphere.com/gpt-category/algorithmic-trading/
Find List Of GPT Applications In - Algorithmic Trading
What information this page has? Domain categories List of Chat GPTs Use cases FAQs Ethical challenges Future and more
What Makes Comparesphere.com Unique
Comparesphere.com is not just another directory. It's a meticulously curated platform that tests thousands of GPT applications, ensuring quality and innovation across a wide range of categories. Our mission? To help you explore, find, and leverage the best GPT applications, all at your fingertips.
comparesphere.com
https://preview.redd.it/1xh9giu32y3d1.jpg?width=512&format=pjpg&auto=webp&s=9ca73df3ebea0fa798fd04076580b74688d3a392
submitted by comparesphere to u/comparesphere [link] [comments]


2024.06.01 12:13 use-nase-i-podase Dobri besplatni online IQ testovi?

Nekad mi ljudi kažu da sam glup ko kurac, nekad mi kažu da sam ekstremno inteligentan, ne znam koje je. Jako me zanima koliko bih dobio na IQ testu (znam da je "zastarjelo", ne morate mi reći) ali mi se već više puta dogodilo da riješavam taj test i dođe mi iznenadan paywall na kraju.
Znate li vi neke dobre stranice? Hvala
submitted by use-nase-i-podase to askcroatia [link] [comments]


2024.06.01 11:53 ProfessionBoring7674 Kurdina aaba

Parkhai ko huri chalye sakyo,
herai ko badal garjye sakyo.
Timi aaune aash ma theya,
samaya ko chakra badlye sakyo.
Aaba timi aaye ne hidnya chu,
timi gaye ne aagadi badyeranya chu.
Balapan ma aakash chune sapana dekhtheya,
aaja bayaska ma aakash ko tara jharne dekhdai chu.
Aaba timi aaye ne hidnya chu, timi gaye ne aagadi badyeranya chu.
First time khe lekhdai chu please give me your feedback and suggestions🙌🏿🙌🏿
submitted by ProfessionBoring7674 to NepalWrites [link] [comments]


2024.06.01 10:35 PapaenFoss Pedalboard

Pedalboard
What do you think?
submitted by PapaenFoss to GuitarEffectsFandom [link] [comments]


2024.06.01 09:56 nathanpruitt My Keybase proof [reddit:nathanpruitt = keybase:nathanpruitt] (EuUGLOxee3ScnyOY4zoOycnjsUAAF7JL1Fr ychKSZYk)

Keybase proof

I am:
Proof:
-----BEGIN PGP MESSAGE----- Version: Keybase OpenPGP v2.1.13 Comment: https://keybase.io/crypto yMMzAnicrZJrTBxVFMcXKOBieDVKUVmlQ0rCwzp3ZmdnZqF8gVBoS6SYFLsh2c7c ewdG2NllX8hjsRUakUKwjSUUqJE+kDSCFGxKk1JYK02rkfKoJCpFbWyASgraKoVK cZbUb8ZP3vvh5p7z//9yzsn5MjRAE+JHWz7oy9r83F6/r70tLg2szrheSYhWVE4Y K4livPHgEoQdTnOxjAgjQQISUJReoliSYSFHixhhjCWSF0iOZRlMixCQSGQQRdMi Z5BoQaJIRALMQBYKpCAiTiIFIpmQZKUQ2212WXGqWMwBRImIUa/KZ6EeAwhEgGja gHhSpPQcoICeAaqxyOrwOdTiRMGBt8tWNaZ+zBvl/Yv+f67btYFDWIIiMEAGCypY L5IAYkYiScjwpJrgfUIHtiuCBatqRXAWCYrN7pKdTsKTTKgZtwyxb7hPFXaMkOz8 b5ez3OYLl2HBRgFmUFqXNUfW5sd8hWhTACVQmdso8ADAaeAjxDcckEftsm27FZ 9ikY1sCR6kkmbHbsVpGAxQhACXCAB5CCDBSwQCNSEmiapgDLkwwNRb0oSFCQRCiS AgUgohHLGEQGI0gRvpZKFSth1KtQp1CoMh1yodqAy44Jzxfegk0avxBNUKC/b8E0 IdqIf9ZuoD/8SWyQbmxmxO3N0/50wjvy2SlTb8WstmNy67ba9JWJG6OugQTzdGfu hfi64Pva3vipHTVHHrUu5KxXHq3o7G1VrpZpU//8NabNaujM+r40quVh5pzLkfjk 0i7TxbIzm489DJ7+0ERkm7y44WRg9QPtC/0TP5P148e2hNZNd+XpKtZ+sZcXXH7p +fOBEd78E/F3RtcWG+MmezXRtbl7hmKjv1uabaloV1oPDyoT55oiHq8Wz6ze61/l V64tlNZeqqyvY3fenD08nMO/kZ1f/P7w493EX63l3/zwWkIHHVlijtGGTh8ID34A k/b33A2+oouqr9I1HzTm3G6M6n4nbq26cOq3maHohsWX27rC7rmHa2zWi/lp4y/u NY1JPU0fd7enW2KTdIeyg/z6vjr67EgHs6qqTnWvtK3LvJ76VI6UUw4OyB05Pc t6bjlkfraYvjYeFvhey7nECJ1rmag7cy24i1pNeNt5Oaf781YejaN1/qP5+1AHac Tp2/b1mPXX1lassRx8KyI+f8innXTfHCXP9A7+hu/9SC2Z0N+xOF6xnNM1HlFRro GfyxM6gmIBR96kpbml5ceMYz6M4QqpZvcA1ha2MDpUvDfzQPeWoiPw862fdRzPE7 uTniqynpLY6tnXlTTXs0V65u0+Z2z2jvphyylGTHJtZlVvHbYxoj3jx3JnJ+03K9 5296wMRx =Yd+b -----END PGP MESSAGE----- 
submitted by nathanpruitt to KeybaseProofs [link] [comments]


2024.06.01 08:32 hadzimesic "O N L I N E A K T I V I Z A M" TWITTER /X (Drugi dio) - KAKO pisati i komunicirati na Twitteru? Napravite svoj nalog koji će biti vidljiv svima na Twitteru/X: @moramodlučiti NAPIŠITE I DODAJTE: Ko ste ili čime se vaša organizacija bavi Link za web-stranicu. Postavite logo kompanije, projekta ili ..

"O N L I N E A K T I V I Z A M" TWITTER /X (Drugi dio) - KAKO pisati i komunicirati na Twitteru? Napravite svoj nalog koji će biti vidljiv svima na Twitteru/X: @moramodlučiti NAPIŠITE I DODAJTE: Ko ste ili čime se vaša organizacija bavi Link za web-stranicu. Postavite logo kompanije, projekta ili organizacije na profilnu sliku. Odaberite koga ćete pratiti na Twitteru: osobe, organizacije, medije; povežite se s drugim aktivistima na Twitteru koje možete pronaći po imenu ili organizaciji kroz SEARCH opciju. Uključite se u razgovore koji nisu vezani direktno za vašu organizaciju ili kampanju, ali vas tematski interesiraju. Koristite #hashtags kako biste označili važne teme i pratili sve objave vezane za njih.
Utvrdite dinamiku tweetanja: najbolje je nekoliko puta na dan (3–8 puta); možete ponavljati iste poruke i nekoliko puta na dan ukoliko se radi o nečem važnom. Postavite atraktive fotografi je i video snimke koji i vizualno prikazuju ono o čemu tvitate. To će vaše objave izdvojiti od drugih. Objavite svoje misli, stavove, vijesti i informacije o projektu, aktivnosti, kampanji koju radite. Klonite se institucionalnog govora i pišite kao da razgovarate. Nemojte Twitter koristi ti samo kao platformu za saopćenja. Za to postoje druge platforme. Zamislite stvarne ljude kojima se obraćate, kako ne biste koristi li službeni, bezlični govor. Ponudite sadržaj koji je autentičan, koristan i lagan za retweetanje; postavite zanimljive informacije koje ne mogu pročitati u medijima, na web-stranici ili na blogu – insajderske informacije. Komunikacija na Twitteru je dvosmjerna – objavite sadržaj, ali također pitajte, odgovorite na komentare i razgovarajte sa svojom publikom. Vaša publika želi znati da se na drugoj strani ovog komunikacijskog kanala nalazi stvarna osoba. Zbog toga odgovorite na pitanja, poruke, komplimente i kritike. UKRATKO: DOBAR TWEET/X • napisan jednostavim i jasnim jezikom • može se re-tweetati • iza njega se osjeti ličnost – ne PR • potiče na razgovor i postavljanje pitanja • angažira publiku i vašu Twitter zajednicu • ne sadrži previše hashtagova • uključuje vlastito mišljenje ZAŠTO koristiti TwitteX? Kratki format objava na Twitteru znači da se komunicira pojednostavljeno. To ne treba vidjeti kao problem, nego mogućnost da se stvori prostor za diskusiju koja se potom u detalje može objašnjavati na drugim platformama, kao što je web- stranica, blog, video i drugo. Zato što brzo možete dijeliti informacije sa ljudima koji su zainteresirani i dobiti njihova mišljenja i komentare.
Pretvorite TwitteX kampanju u aktivnu participaciju: emocije i zanos sa kojim ljudi podržavaju kampanje znači da oni ne žele biti nijemi posmantrači, pa stvorite mogućnosti za akciju. Pomaže u širenju svijesti i znanja o nekom problemu, događaju ili aktivnosti. #video #ti #logo #pr
submitted by hadzimesic to BosnaiHercegovina [link] [comments]


2024.06.01 07:31 Flimsy_Income_5666 Primanje sponzorstva za open source projekte (GitHub Sponsors, Ko-fi, Buy Me a Coffee, etc.)

Krenuo sam podešavati opciju GitHub Sponsors, vidim da se oslanja na Stripe, a koliko znam, za primanje uplata putem Stripe-a potrebno je izdavati fiskalizirane račune.
Imam par open source projekata i ne očekujem neke prevelike donacije (ako ikakve). U sve ovo ulazim uglavnom iz radoznalosti, pa bih želio izbjeći dodatne komplikacije (fiskalizaciju) oko eventualnih par dolara mjesečno.
Idealna bi mi bila funding platforma koja bi držala donirani novac na svom računu do određenog razumnog limita, kada bih ga ja povukao na svoj račun.
Kakva su vaša iskustva i koju platformu biste preporučili (uzimajući u obzir porezne/knjigovodstvene specifičnosti u Hrvatskoj)?
Popis funding platformi koje GitHub trenutno podržava: LFX Mentorship GitHub Sponsors IssueHunt Ko-fi Liberapay Open Collective Patreon Tidelift Polar Buy Me a Coffee
Hvala!
submitted by Flimsy_Income_5666 to CroIT [link] [comments]


2024.06.01 05:39 Shediedafter20 I want her brutally dead or suffer her way to hell

Sobrang demonyo ng "mayamang" tita ko. Mapapamura ka na lang sa kayang gawin ng pera. Quick background, maagang naging orphans ang tita Rose ko and mga kapatid niya. Kinupkop sila ng tita (let's call her tita ne) nila and yun ang nagpalaki sa kanila. They were able to finish studies and work abroad. Etong tita ko nagkaanak sa lalaking may asawa. That time, wala siyang pampabuhay sa bata. Since si tita ne ang tumayong guardian nila, inampon ni tita ne ang bata para hindi masira ang image ni tita rose. Tita ne legally adopted my cousin Andy and tita Rose continued her life abroad as a single woman but everyone in the family knows na siya ang biological mom ni Andy. Nag migrate si Andy and Tita Ne sa US unfortunately namatay si Tita ne doon and since si Andy lang ang anak niya (by law) kay Andy napunta lahat ng pamana but before Tita ne died she left a video wherein hinati-hati kena Tita Rose at sa mga kapatid niya ang yaman pero after Tita ne died we only hear a few from Andy. He is being pressured to go back home and iparte-parte ang yaman just like what Tita ne said on video recording but nabibwisit na siguro si Andy sa lahat plus ang lungkot na nawala na ang tumayong nanay niya kaya nagtago na lang siya and hindi na nagparamdam. Last thing I heard from him is that he is working as a cashier in Walmart and naghihirap siya doon. Pero dito sa Pinas, milyonaryo siya sa dami ng properties na supposedly pinamana sa kaniya.
Tita Rose as greedy as she is (and sa kanilang magkakapatid siya ang may "pera") forged Andy's signature and transferred all the properties on her name and hindi binigyan ng parte ang mga kapatid niya. Andy is still nowhere to be found now kasi iwas talaga si Andy. Malaki ang galit niya sa biological mom niya kahit noong mga bata pa kami he never liked tita rose.
This greedy tita of mine gifted my brother before a motorcycle and dahil hindi niya mapaikot ang kuya ko sa mga shits niya umalis ang kuya ko sa poder niya pero hindi nadala ni kuya ang motor. Just recently, we learned that she forged my brother's signature para matransfer ang motor sa name ng isang pinsan ko si Jeffy.
Si Jeffy ang tumayong parang right hand niya since nasa ibang bansa si tita Rose, si jeffy ang nagpapalakad ng mga properties and business niya dito. But recently napuno rin si Jeffy and decided to leave her. Now, she just went back sa Pinas para i-sue si Jeffy accusing him of stealing some of her properties (niregaluhan niya rin ng motor si Jeffy but this time under her name na). Noong umalis si jeffy sa kaniya dinala ni jeffy ang motor without knowing she will use it against him. Jeffy knows some of her crimes like the falsification of public documents but she is not afraid. Ang sabi nga niya "siya ang may capacity" like siya ang may pera.
I also worked with her before and I can't fathom how cruel she is. She'll keep you up 24/7 you can only rest 2-3 hours a day, unending orders and requests na hindi mo pwedeng tanggihan and all she can offer you is a house and a food. Umalis kami ng kuya ko kasi may sarili naman kaming bahay and hindi naman kami desperado sa properties niya and she kept on badmouthing how ungrateful we are. Hindi kami nakaramdam ng pasasalamat sa nga bagay na binigay niya at pera kasi kung tutuusin hindi nakuha ng papa ko ang parte niya sa pera ni Tita Ne kasi inangkin lahat ni Tita Rose pero hindi na kami naghabol dun kasi masyadong magulo.
But I hate the fact that Tita Rose is willing to spend so much money just to fake everything. Sa dami ng pera niya she could easily buy new things but no, she chose to transfer the properties under her name and fake the documents.
And ilang beses niya na pinapatawag sa Police station si jeffy but the police kept on repeating na wala silang ikakaso kay jeffy. She is mad. I am afraid na she will be so bitter to the extent na she will pay for someone to maybe plant drugs sa pinsan ko or kuya ko or whatever. My cousin does not want to press any charges and he seems like suffering from anxiety right now. Just last night nagsusuka siya and nanginginig after hearing na ipapa-police nanaman siya ni Tita rose. She is doing everything to get a grip of the people who knows her dirty laundry. She thinks that her money can pay for everything.
I just want her dead. I wish the most brutal death for her. Honestly, masama man isipin but just in case ipapatay siya dito sa Pinas, no one would open a case for her. No one will even mourn because every one hates her. Kung mamamatay man siya baka ibalot na lang siya sa banig and ilibing nang walang burol. Akala ko dati hearsay lang ang naririnig namin sa family members about sa ugali niya why she was disowned. Akala ko dati na-misinterpret lang nila. Akala ko mga sinasabi ng tatay ko about her is just him being a narcissist na siya ang perfect at si tita rose ay ang victim. But knowing that she booked a flight immediately from other country to the Philippines just to put my cousin in jail kasi nagdecide na ang pinsan ko na umalis sa poder niya kasi hindi na niya masikmura and how she makes all these false accusations sa pinsan ko, sa family ko, I really want her to die. Chopping her head off, shooting her with a shotgun, whatever. No one will shed a tear for how cruel she is and how she makes every life she touches suffer from mental instability.
submitted by Shediedafter20 to OffMyChestPH [link] [comments]


2024.06.01 04:50 ThrowRAtrouble980 Confidence ka satyanash

Idk what to do lekin kl m AOD k Q (JEEM) practice karr rhi thi aur mujhse nhi bann rhe the....mere confidence ka satyanash ho gya h, aur mujhe abb lgg h ki IAT me bhi maths ka ek bhi Q nhi ho paega, mujhe bhot Darr lag rha h...itne entrance exam fail hone k baad badi muskil se khud ko sambhala tha abb lg rha h ye bhi nhi hoga...koi advice do confidence kaise recover Karu kyuki agar confidence nhi rha n toh Jo aata hoga vo bhi karne ki himmat nhi hogi (I'm literally shattered aur jaise hi ye exam khatam hoga, mere papa ne therapist k saath appointment fix Kia h kyuki I'm mentally very vulnerable aur baaki tum log samjhte ho kon se thoughts aate honge Par unn thoughts ko kabhi anzam nhi dia) (PCM Student)
submitted by ThrowRAtrouble980 to IATtards [link] [comments]


2024.06.01 04:46 ThrowRAtrouble980 Confidence ka satyanash hua h

Idk what to do lekin kl m AOD k Q (JEEM) practice karr rhi thi aur mujhse nhi bann rhe the....mere confidence ka satyanash ho gya h, aur mujhe abb lgg h ki IAT me bhi maths ka ek bhi Q nhi ho paega, mujhe bhot Darr lag rha h...itne entrance exam fail hone k baad badi muskil se khud ko sambhala tha abb lg rha h ye bhi nhi hoga...koi advice do confidence kaise recover Karu kyuki agar confidence nhi rha n toh Jo aata hoga vo bhi karne ki himmat nhi hogi (I'm literally shattered aur jaise hi ye exam khatam hoga, mere papa ne therapist k saath appointment fix Kia h kyuki I'm mentally very vulnerable aur baaki tum log samjhte ho kon se thoughts aate honge Par unn thoughts ko kabhi anzam nhi dia) (PCM student)
submitted by ThrowRAtrouble980 to iiser [link] [comments]


2024.06.01 04:27 colinodell My Keybase proof [reddit:colinodell = keybase:colinodell] (tERJwgWSdWAjgKuHypfIsMWTHIHOstDe5UhqaZkqq-M)

Keybase proof

I am:
Proof:
-----BEGIN PGP MESSAGE----- Version: Keybase OpenPGP v2.1.13 Comment: https://keybase.io/crypto yMPCAnicrZN9TFZVHMcfNeUlNamFKVp4FWHI9JxzX845T4QutTRtKRmKoA/35ZyH O54XuveCmqJbOPJlU1vifMEKJf2DMdImaGUmZg4UdZVFZm2kgkL/2EydMuw8zNbW Wn/11z337Pv7nt/38zvnqxFDfImDiuouf+N8OO7ooLMtXpmPL626v1oyotYqyb9a KmEDHxaymOsFSmxL8ksAAqipMgZE1zXCIVKBaapAM2UDGFynjGsWRJoiY8SxpuoK o0Q1ZUsngEBMAAZcA7qUJXE7EmROqWNHPGFLuGFSgnWgEBkioptAVZlYC61i6RbC SAfQNIgoLI66sQrRnKG7bKodFXviJzDQ3o/+e+ywbsZNli0GAyU1RLIyaEBuSc Y4MyJiMTgJjQZU5EDzOhNqMhOxK1WCgkVWRJYeaUhFjAiUa9GF7Ts2MiiCFGgBCF ioi6WxwIM08XtZaKLMwZhpwoXDcpEgmRjAxAFFUnVOaqYSIdQ1WxEDWRzCmGBAAK ATchIEh04rI3I1HJj1SMKVKRaMFh5dESFjvdtYOCnCv5CyTFNIEmW1Q1GbQoo5ho 2ACYYmAYCqCcImwgRdV0LluyoAgwBIKPTk0VylRDgEvLKmKnOeW2OWD+KL7DLMv2 /guJt6o0trmCGYFH5QHDjljiioiqcua4djQiEAnlP2ghLUtiK0tthwXsmELFmggP QJZUKjIKS4TFhC0GELGowbmqiumLCTNx22RiWIpGNRKjKahSYog0GhV3EEPFUhDT Gf0bH9SEq6cHhamAFtG9ModJFS0nCx/zDUr0DRs6OPZ4fIkJo/56Ut37nujPVMhm tQuE95yZWZyR3b1nnJtVmvJKTvXF9qKdSReLdl1ud0bjlYdmNOGFRsbspfG3fG TQk8/f3gKS8WAjWz9vLuO/nz8AU5o7Imz39+2M/htofPlYVb6tfJ92+e7Wjsrzz0 Q/azvUc35Lzdu6N1WWjX7M7PP/XaAqO//Kzq2vUjbvCLddOXNV061ZnRlDUk+Mcb +gRzdU3nlZLpqVF/84/lhXnxxVuV7Om+5a+duDkGb5/yTEnlbz1j926/dTitO7fr gbEpb+zUoHx61sRL+0fqCRePbT9clB+uHp10YsKhxObbLR8v/mnSyMyrFUtyu5zA 6a4DadoH7pi+lvr5X2/uah3ft6ZnZ/Li1xd0fJK8LbdaK4ibNVeqemHR+SQUTslU O+5N9KcUpeeeTrhbdG9R8xin76mG1HQOd0ybszBnhPetkssntKXNbAf5Vx4MvloQ nrGxfbbP+x3und3YPrHw1rQ121JSz/UfD+5KXi+YNeXX7xycb31tcv77xWM7nm 8YeHfr37fsOW8d0vt95/tbj8SNzWUad6lvY0rSXdBWy4Pf96/MqWIdltaGr6/uph tL/6pduFbKPxbvW+2hMLZx1YGr91/aTMzAsPJ99J2FDZzc+9VV+bmzojPPQaPL5j 2pLkpI3zqm7t/S69VqvffbWgd8XcJ/uMucPpjXfWLMhJKm/4paPyo7iG9NCxuuY/ ASZE+Ac= =rPHd -----END PGP MESSAGE----- 
submitted by colinodell to KeybaseProofs [link] [comments]


2024.06.01 04:21 Natanael_L My Keybase proof [reddit:Natanael_L = keybase:natanael] (HwCttE0HettYFE91RYU_CB5F8dwhKUSPZ5Td4JH4REc)

Keybase proof

I am:
Proof:
-----BEGIN PGP MESSAGE----- Version: Keybase OpenPGP v2.1.13 Comment: https://keybase.io/crypto yMPIAnicrZNvTBRHGMbBikQMYGuDWqPgJqACwdnZmd0dLKKtilrUUszF+O+Y3ZmF heMO9w4ELdWCNpdKiUbQarC22qhoUaMVag0EqR8wNtEItFWsUk2UKNp+0Fa0pJ0j No1JP3a/bHb2eZ/3eX8zcyH6lbCo8IraxikZjwZmhF/qWFcaZq3cunWjZPhYhZS+ USriwy/uYdwfcBfZTEqXgAxkFRBF0YnGTVkGFjA5kYECoaaYsmVCwiFUOSIysQjl CjR1ADECGlKwLKQ64YBKqZJle/O5U+LY3oCw5RwqGJqaCqhiEVlDpokYVphGdE6J zBXGORfeorDA5w9ViHAG9fM02yfWxId7ON5/6P/n3KXDdqaMLAMholEZIkKJaehI txSARQOdABAS+rnjpcVcqL00QL2Ue6TKVKmYO0Ue7nZ8vkAIrhmwQxJZkzUIdIUQ MSD1F7iLeYCKSoUig+qMGtBgVEYGspiKEBANFUZEWmyIgUQMhDnUVRkyE3KAkYFF MF3kFjn8fJ3XJ6VDrGkEIllEcHiZr4iHuvvtfMHNL6WvknSBDOkqRZRgxADQKDU0 bJlUx4wpghTEgADKNQwYNMRvzhBg2FBVrBENm8CS1lSGujlltjls/mJ4hzNmB14G svQFEHd2CEmgoiS0uJ4b7hflbsP2MnFARFUZd/y2zysQCeXLtBBWUiVeXmI73G2H FFhTdSCeVKlEzCgsKaRANYBJVI2rzBKAkEkAhKYqxmOWJgow0pnFLBMjpBOiAFMx TKDLUNYUDv/Fh3WRk+YLT8FM7Gepw6XKjvOrR4aFR4WNihgRujlhUaPH/nOfajfE DsWtVzY/+XpMUmLERwXdm2K7GpKq26vuhsesf6Yfrrn1xeXHkYmFd10FdMvVs3nh 6I/EC23ZEy+eTE851rQseuBMW+vzeWdmRi2OaIs4WN+z9/rgvpTShxNe/+1kBntw tvHeW0eTFqdEPP+hz/NmcOK4A3mxrtz+nX1VLbFLPuu8ufxhdu/O240D9gc/BXNv 1biSps0d87h3vHxr3v3ggzciG65P6tgfm7n6Y1fuskNtoPqpOvrB5IMtc2uHgFk4 /22jl2Wos2MO6Mk3s5b472y/4elo69uxJ37oyI6W1u++P7Fv7N7iVZ9Ii5p+nXVj IR2UMutgIzx2b+3Q04o1f7VPnnb6EZrVdH53YXaDJ3j//enbrpwgp1KOYydh9qsr uwcK+zuuKYmPNp/YsWnFh+WHXnvnblJaf2v9tazLn7buUhKa83MTuo4eT+s4sujA eytuHtOvJ3b27W++cq/qy8fhWXOC013dU0asHNk5YkGPJ/Ow1/973JMZ/e2+eOWb 5EnRv+RlXJ01qT7n86GWmEV3oiv3fDsjZ9T8wqqE9sZ6+XY3rowvfP7kacypojM1 pRtKmgaXXEIXo51Y97KF3rXbgt64RPvPXVOD1eXezv6pRc0bx2RWd42Lq3t3/LPt g/3nIvODX+3uOdnpmuOclmsOlw02Xs1ZU9ccbEvO/HFmeeudKbXLe6O21P98Ljdt ad4EV2T834LW+ko= =nPKk -----END PGP MESSAGE----- 
submitted by Natanael_L to KeybaseProofs [link] [comments]


2024.06.01 03:13 Critical-South911 Does anyone have a piece by kanekawa?

Does anyone have a piece by kanekawa?
Flipping through my book tonight and saw this pattern and was wondering if anyone had a similar piece and how that looks
submitted by Critical-South911 to Katanas [link] [comments]


2024.06.01 02:35 ti_picko_gegam WoW pomoč

A igra še kdo? Je kakšn res napaljen na to igrico, ki je mal potrpežljiv, ni vzvišan glede začetnikov in bi lahko odgovoril na ogromno vprašanj? Igram dobre 3 mesece in po eni strani obžalujem, da komaj zdaj začenjam. Vseeno bi rad vsaj štekal to igrico ker se mi zdi zelo zanimiva.☹️ Ne pričakujem premagat ICC ali Naxx čez 1 teden, vseeno pa je to dolgoročni cilj. Kratkoročni so samo štekat zakaj se gre:) Igre z veliko mehanizmi recimo paradox igre mi res niso težava traja kakšen dan 2 max da zaštekam ampak WoW že 3 mesce gledam posnetke berem forume pa še kar ne štekam. Tako zelo bi rad znal to igrati, da sem celo naredil to objavo. In ja vem je cringe objava ampak vsak ma svoj hobi in js sm malo tečen, ko mi neki ne gre v glavo:)hvala.
submitted by ti_picko_gegam to Slovenia [link] [comments]


2024.06.01 02:27 SirDingleberries Just finished building the inner frame of the Solomon Physalis, it's a chunky boi already

Just finished building the inner frame of the Solomon Physalis, it's a chunky boi already submitted by SirDingleberries to Gunpla [link] [comments]


2024.06.01 02:05 Working_Pangolin_651 Statista/glumica

Zdravo, znam da zvuci glupo, ali nam fali devojka za TFP, ne mora biti model, niti imamo neko veliko znanje, pravimo casual fotke na otvorenom. Platili bi naravno ukoliko ne želi da ima fotke, treba nam za studentski projekat.
Ili ako ko zna gde da pitamo, i to bi nam super bilo, našli smo par sajtova za statiste modele ali nam niko ne odgovara, sumnjam da ako nije za filmsku produkciju ili modnu agenciju da možemo dobiti nešto na budžet!
submitted by Working_Pangolin_651 to Belgrade [link] [comments]


2024.06.01 01:51 ChadoLino Jel može život imat smisla?

Zanimaju me iskustva ljudi koji su se u mlađim danima osjećali ko odbačeni propaliteti bez nade i volje za ičim...
Evo ja sam u ranim 20im i tak se osjećam. Djetinjstvo i tinejdžerske godine su mi bili pakao, al u zadnjih par godina sam napravil ogroman napredak i rješil sam basically sve s čim sam bil nezadovoljan u vezi sebe... Kaj se tiče volje i smisla za životom, nisam napravil nikakav pomak. Ne bi mi ni malo smetalo da znam da budem sutra umro.
Vidim dosta ljudi koji su u 40im, 50im godinama bez ikoga, bez ičega i društvo ih smatra čudacima. Mogu zamislit da su se u mojim godinama osjećali slično i mogu se vidjet u njihovoj situaciji za 20-30 godina.
Jel ima i ljudi koji su se uspjeli izvuć iz tog govna? Na koji način? Il je tak kak je i to jednostavno treba prihvatit?
submitted by ChadoLino to askcroatia [link] [comments]


2024.06.01 01:36 Niky215 Posta

Zdravo!
Pričakujem eno navadno posto, ki je bila poslana v torek, torej bi morala na moj naslov priti v cetrtek (to so rekli na posti). Ker sva s fantom v najemu, imava poleg priimka lastnika stanovanja na nabiralniku se nalepko z najinimi priimki. Ko sva v cetrtek preverila, ce je pismo ze prislo, sva ugotovila, da je nekdo for some reason lih tisti dan spraskal dol nalepko z najinimi priimki (sva v bloku), tako da predvidevam, da ce je pismo prislo v cetrtek, ga postar ni pustil, ker ni bilo nikjer mojega priimka. na posto sva sla v cetrtek in petek, ampak pisma ni bilo. usluzbenka je rekla, da pismo lahko zamuja ali pa so ga poslali nazaj v glavni center v Lj. Klicala sem tudi na support, ampak se noben ni javil. V primeru, da pismo ne zamuja ter je bilo poslano nazaj v glavni center, koliksna je moznost, da se na posti odlocijo to pismo poiskat? problem je, da je ta oseba na kuverto pozabila napisati podatke posiljatelja tako da ne bo dobila pisma nazaj (predvidevam da to tako deluje?) in jaz bi to pismo nujno potrebovala😅
submitted by Niky215 to Slovenia [link] [comments]


http://rodzice.org/