Chuyen dit nhau com

"Historische overname Japanse manga gigant Blackstone voor 1,7 miljard!"

2024.06.01 15:37 itinsightsNL "Historische overname Japanse manga gigant Blackstone voor 1,7 miljard!"

.
Historische overname Japanse manga gigant Blackstone voor 1,7 miljard!
Een grote overname in de wereld van manga: het Amerikaanse investeringsbedrijf Blackstone heeft aangekondigd dat zij de Japanse gigant van stripboeken en animatieseries, Shueisha, zullen overnemen voor een recordbedrag van 1,7 miljard dollar. Dit is een enorme stap voor Blackstone, dat hiermee voor het eerst toetreedt tot de wereld van manga en anime.
Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor Blackstone en zal hoogstwaarschijnlijk zorgen voor een enorme groei van hun portfolio. Het is niet alleen de eerste keer dat het bedrijf investeert in de Japanse entertainmentindustrie, maar ook de grootste overname sinds de oprichting van Blackstone in 1985. Hiermee laat Blackstone zien dat zij een grote speler zijn op de internationale markt.
Maar wat houdt deze overname precies in? Shueisha is een van de grootste uitgevers van manga in Japan en is verantwoordelijk voor populaire series zoals Naruto, One Piece en Dragon Ball. Deze series zijn niet alleen enorm populair in Japan, maar hebben ook wereldwijd een grote fanbase. Met deze overname zal Blackstone dus niet alleen de Japanse markt veroveren, maar ook een stevige positie innemen in de wereldwijde entertainmentindustrie.
Deze overname is niet alleen goed nieuws voor Blackstone, maar ook voor de fans van manga en anime. Door de financiële steun van Blackstone zal Shueisha nog meer mogelijkheden krijgen om nieuwe series te ontwikkelen en bestaande series verder uit te breiden. Dit zal zorgen voor nog meer diversiteit en kwaliteit binnen de manga- en anime-industrie.
Het is ook interessant om te zien hoe Blackstone deze investering gaat benutten. Het bedrijf heeft al aangegeven dat zij Shueisha zullen blijven ondersteunen in hun creatieve proces en de rechten van hun werken zullen respecteren. Dit is een belangrijk aspect binnen de manga- en anime-gemeenschap, waar originaliteit en respect voor creatieve eigendommen hoog in het vaandel staan.
Al met al is deze overname een historische stap voor zowel Blackstone als de wereld van manga en anime. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze overname zich zal ontwikkelen en wat voor impact het zal hebben op de industrie. Voor nu kunnen we in ieder geval concluderen dat Blackstone met deze investering een grote sprong neemt en een belangrijke speler wordt in de wereldwijde entertainmentindustrie.
Bronnen: - https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-31/blackstone-is-said-to-buy-japanese-manga-firm-for-1-7-billion - https://www.scmp.com/business/companies/article/3138683/blackstone-acquires-japanese-manga-giant-shueisha-17-billion
https://itinsights.nl/2024/06/01/historische-overname-japanse-manga-gigant-blackstone-voor-17-miljard/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/06/IT_Insights_Image_BB49.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.06.01 14:09 Yosika Nieuwe baan en vakantie? Hoe mee om gaan?

Hey allemaal,
Een tijd geleden heb ik een nieuwe baan gevonden. Hier ga ik in augustus beginnen. Ik heb mijn huidige werkgever al een tijdje geleden opgezegd, maar vanwege een beding moet ik hier langer doorwerken. Zie de post hieronder. Ik vraag me sterk af of dit überhaupt gegrond is, maar goed. Na een hoop gedoe is er uiteindelijk een compromis gekomen dat ik hier in augustus alsnog kan starten:
Zie Post: https://www.reddit.com/werkzaken/comments/1bq2y1j/huidige_werkgever_gaat_beroep_doen_op/
Mijn vriendin en ik gaan eigenlijk altijd eind september op vakantie. Dit komt ook doordat mijn vriendin moeilijk vrij kan krijgen in de zomer, omdat haar collega's dan op vakantie zijn. Nu ik in augustus met mijn nieuwe baan start, kan dat wat lastig worden. Ik heb natuurlijk al aangegeven dat we waarschijnlijk in september op vakantie willen gaan. Daar kreeg ik niet echt een reactie op. Ik bouw immers nog 8 vakantiedagen op (32-uur contract) en die zou ik graag inzetten. Als ik deze in wil zetten, moet dat toch kunnen? Anderzijds vind ik het vervelend om eigenlijk in mijn tweede maand al een ruime week vrij te nemen.
Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?
submitted by Yosika to werkzaken [link] [comments]


2024.06.01 12:56 Secure-Feature-9170 Lựa Chọn Vớ Thích Hợp Cho Mọi Dịp Với Cái Tiệm Vớ

Hiểu Rõ Về Nhu Cầu Của Bạn

Vớ là một phần không thể thiếu trong cuộc sống hàng ngày, nhưng việc chọn vớ phù hợp cho từng dịp không phải lúc nào cũng dễ dàng. Tại Cái Tiệm Vớ, chúng tôi cung cấp nhiều loại vớ khác nhau để đáp ứng mọi nhu cầu của bạn.

Vớ Cho Hoạt Động Thể Thao

Nếu bạn là người yêu thích các hoạt động thể thao, hãy chọn những đôi vớ thể thao được làm từ chất liệu thấm hút tốt, co giãn và thoáng khí. Những đôi vớ này giúp chân bạn luôn khô ráo và thoải mái, giảm thiểu nguy cơ bị phồng rộp khi vận động mạnh.

Vớ Công Sở Thanh Lịch

Đối với môi trường công sở, những đôi vớ màu sắc trang nhã và thiết kế đơn giản sẽ là lựa chọn lý tưởng. Chúng không chỉ tạo sự chuyên nghiệp mà còn mang lại cảm giác thoải mái suốt ngày dài. Vớ công sở của Cái Tiệm Vớ được làm từ chất liệu cao cấp, đảm bảo độ bền và vẻ ngoài tinh tế.

Vớ Thời Trang Cá Tính

Bạn muốn thể hiện phong cách cá nhân? Những đôi vớ họa tiết độc đáo và màu sắc nổi bật chính là phụ kiện giúp bạn thể hiện gu thời trang của mình. Kết hợp vớ thời trang với trang phục hàng ngày sẽ tạo nên những điểm nhấn thú vị, làm nổi bật cá tính của bạn.

Vớ Cho Mùa Đông

Mùa đông lạnh giá đòi hỏi những đôi vớ ấm áp, dày dặn. Chúng tôi cung cấp các loại vớ len cao cấp, giữ ấm cho đôi chân bạn trong những ngày lạnh nhất. Bạn sẽ cảm thấy dễ chịu và ấm áp, dù ở nhà hay khi ra ngoài.
Với Cái Tiệm Vớ, bạn luôn có nhiều lựa chọn vớ phù hợp cho mọi hoàn cảnh. Hãy ghé thăm cửa hàng của chúng tôi để khám phá bộ sưu tập vớ đa dạng và tìm cho mình những đôi vớ hoàn hảo nhất. Chúng tôi luôn sẵn sàng giúp bạn chọn lựa những sản phẩm tốt nhất, phù hợp nhất với nhu cầu của bạn.
submitted by Secure-Feature-9170 to u/Secure-Feature-9170 [link] [comments]


2024.06.01 11:37 itinsightsNL "Schokkend nieuws: Ticketmaster lekt gevoelige gegevens van klanten!"

.
Schokkend nieuws: Ticketmaster lekt gevoelige gegevens van klanten!
Ticketmaster, een van de grootste ticketverkoopbedrijven ter wereld, heeft bevestigd dat er een grote datalek heeft plaatsgevonden. Dit betekent dat de persoonlijke gegevens van miljoenen klanten in handen zijn gekomen van onbevoegde partijen. Het nieuws is schokkend en zorgt voor onrust onder de gebruikers van Ticketmaster.
Volgens de verklaring van Ticketmaster zijn de gegevens gelekt door een derde partij die toegang had tot hun chatbot software. Dit betekent dat niet alleen de klantgegevens van Ticketmaster, maar ook van andere bedrijven die gebruik maken van deze software mogelijk zijn gelekt. Hierbij gaat het onder andere om bedrijven als Live Nation, Timehop en Best Buy.
De gelekte gegevens bestaan uit persoonlijke informatie zoals namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen. Ook zijn er mogelijk betaalgegevens zoals creditcardnummers en wachtwoorden buitgemaakt. Dit is een ernstige schending van de privacy van de klanten en kan grote gevolgen hebben voor hun financiële veiligheid.
Ticketmaster heeft aangekondigd dat zij de getroffen klanten op de hoogte zullen brengen en dat zij maatregelen zullen nemen om de beveiliging van hun systemen te verbeteren. Ook hebben zij aangeraden om wachtwoorden te wijzigen en extra alert te zijn op verdachte activiteiten op hun accounts. Echter, dit roept de vraag op of dit voldoende is om de schade te beperken en herhaling te voorkomen.
Het is niet de eerste keer dat Ticketmaster in opspraak komt vanwege een datalek. In 2018 was er ook al sprake van een inbreuk op hun systemen, waarbij creditcardgegevens van klanten werden gestolen. Dit roept vragen op over de beveiligingsmaatregelen van het bedrijf en of zij wel voldoen aan de strenge privacywetten die gelden in de Europese Unie, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Het lekken van gevoelige gegevens is een ernstige zaak en kan grote gevolgen hebben voor de gedupeerde klanten. Het is belangrijk dat bedrijven zoals Ticketmaster hun verantwoordelijkheid nemen en de beveiliging van hun systemen serieus nemen. Ook is het belangrijk dat zij transparant zijn over wat er precies is gebeurd en welke maatregelen er genomen worden om herhaling te voorkomen.
In deze tijd van digitalisering is het essentieel dat onze persoonlijke gegevens goed beschermd worden. Het is dan ook zorgwekkend dat een groot bedrijf als Ticketmaster, met miljoenen klanten wereldwijd, niet in staat is om deze bescherming te bieden. Laten we hopen dat dit incident als een wake-up call dient voor alle bedrijven om de beveiliging van persoonlijke gegevens serieus te nemen en te voldoen aan de AVG.
Bronnen: - https://www.theverge.com/2024/5/31/24169112/ticketmaster-data-breach-confirmed-details-live-nation - https://www.cnet.com/news/ticketmaster-breach-personal-data-credit-card-hack/ - https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg
https://itinsights.nl/2024/06/01/schokkend-nieuws-ticketmaster-lekt-gevoelige-gegevens-van-klanten/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/06/IT_Insights_Image_TV22.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.06.01 11:27 fpolyxanh Công Dụng Của Cây Xanh Với Không Gian Sống

Công Dụng Của Cây Xanh Với Không Gian Sống
Trồng cây xanh trong không gian sống đã có từ thời xa xưa. Con người nhận ra cây xanh mang lại nhiều lợi ích về mặt thẩm mĩ, sức khỏe và cải thiện phong thủy nên việc trồng cây trong không gian sống rất được ưa chuộng.
Không gian sống kết hợp cây xanh

Cải Thiện Phong Thủy

Theo quan điểm phong thủy, trồng cây xanh trong không gian sống có nhiều lợi ích. Cây xanh được trồng trong không gian sống giúp không khí trong phòng luôn mát mẻ và thoáng đãng. Người sống trong không gian có cây xanh luôn có cảm giác hòa mình với thiên nhiên. Với không gian không có nhiều khoảng trống, có thể trồng những cây Bonsai nhỏ gọn, tinh tế. Ngoài công dụng tái tạo không gian sống, trồng cây xanh còn có tác dụng thu hút may mắn và vượng khí cho gia chủ. Giúp cân bằng cuộc sống, cải thiện sức khỏe và tinh thần của người sống trong không gian đó.

Cải Thiện Chất Lượng Không Khí

Cây xanh hấp thụ khí CO2 và thải khí O2 trong quá trình quang hợp. Giúp làm sạch và cải thiện chất lượng không khí, giảm các nguy cơ mắc bệnh về hô hấp. Ngoài ra, cây xanh có khả năng giảm nhiệt bằng cách hấp thụ ánh nắng mặt trời nên không gian xung quanh luôn có cảm giác mát mẻ, thoáng đãng. Hạn chế sử dụng điều hòa giúp tiết kiệm điện.

Tái Tạo Cảnh Quan Và Tạo Độ Ẩm

Cây xanh tạo nên một cảnh quan tự nhên, tạo cảm giác thư giãn và bình yên cho người sống trong không gian đó. Nghiên cứu khoa học chỉ ra rằng việc tiếp xúc với thiên nhiên và cây xanh có thể giảm căng thẳng. Cây xanh hấp thụ âm thanh và tiếng ồn khá tốt. Chúng tạo ra một tấm chắn âm thanh tự nhiên, giúp giảm tiếng xung quanh, tạo ra một môi trường yên tĩnh, thoáng đãng. Cây cũng có tác dụng trong việc tái tạo độ ẩm không khí bằng cách bay hơi từ bề mặt lá. Giúp cân bằng độ ẩm trong không khí, đặc biệt là những khu vực khô hạn, bảo vệ da và hệ hô hấp.
Trồng cây xanh trong không gian sống có nhiều giá trị về mặt thẩm mĩ và cải thiện sức khỏe. Tùy thuộc vào không gian mà gia chủ sẽ chọn những mẫu cây cảnh khác nhau để trồng và trang trí. Xem thêm nhiều mẫu cây cảnh trang trí đẹp để chọn lựa mẫu cây phù hợp với không gian sống của bạn tại Website: Fpoly Xanh

fpolyxanh #fpolyxanhcaycanhtrangtri

submitted by fpolyxanh to u/fpolyxanh [link] [comments]


2024.06.01 11:00 AutoModerator HEBERGEMENT DE VIDEOS DE FORMATION PAYANTES ET PRIVEES

Pour la vente de formation en ligne, il est primordial de sécuriser vos vidéos de formation.
Lorsque vous vendez votre savoir sous forme de vidéos, il vous faut protéger vos formations.
Ces vidéos sont votre source de revenus donc il faut sécuriser ses contenus.
Il ne faut pas vous faire voler vos vidéos qui sont votre source de revenu.
Autrement dit, il ne faut pas que vos vidéos puissent être téléchargées.
Elles ne doivent pas être intégrées et/ou uploadées sur d'autres sites ou plateformes vidéos.
Vos formations vidéo sont votre propriété et ne doivent pas permettre à d'autres des les utiliser sans votre consentement.
Découvrez :
- l'outil : https://blog-rentable.com/vidheb
- la vidéo : https://youtu.be/RcvKZGlqcWw
- l'article : https://blog-rentable.com/vimeo
submitted by AutoModerator to blogrentable [link] [comments]


2024.06.01 10:47 thienthaidaquy Đá thạch anh trắng có tác dụng gì ?

Đá thạch anh trắng là loại đá được ưa chuộng bởi nhiều khách hàng hiện nay. Nó là loại đá được khai thác nhiều nhất và phổ biến nhất hiện nay. Màu trắng của nó tượng trưng cho sự cân bằng, hoà hợp của đất trời cũng như những mặt đối lập trong cuộc sống. Vậy đá thạch anh trắng có ý nghĩa gì ? Tác dụng của nó là gì ? Địa chỉ mua đá thạch anh trắng uy tín ở đâu ? Hiểu rõ hơn về loại đá này cùng tham khảo bài viết sau của chúng tôi nhé.

Giới thiệu về đá thạch anh trắng

Đá thạch anh trắng là loại đá không chỉ có ý nghĩa trong đời sống mà còn có ý nghĩa trong phong thuỷ. Khi mua loại đá này khách hàng thường dựa vào đặc điểm, màu sắc, tính chất của nó để chia thành nhiều phân khúc khác nhau.
Có rất nhiều loại đá thạch anh với màu sắc khác nhau nhưng đá thạch anh trắng vẫn là loại đá được nhiều gia chủ lựa chọn. Loại đá này có màu trong suốt cũng có loại có màu trắng đục. Tuỳ vào nhu cầu và mục đích sử dụng mà gia chủ lựa chọn cho mình loại đá phù hợp.
📷
Thường giá thành của thạch anh trắng dựa vào độ tinh khiết của nó để định giá. Bên cạnh đó thì dựa vào điều kiện nhiệt độ khác nhau thì loại đá này cũng có một số dạng biến thể khác nữa. Như trắng sữa,trắng tím...

Đá thạch anh trắng có tác dụng gì ?

Nhiều khách hàng vẫn băn khoăn là tại sao đá thạch anh trắng lại là vua của các loại đá thạch anh ? Đơn giản vì loại đá này sở hữu nguôn năng lượng lớn từ thiên nhiên. Một số tác dụng của đá thạch anh trắng có thể kể đến như:

Xoa dịu và cân bằng trạng thái cơ thể

Đá thạch anh trắng phân bổ nguồn năng lượng, vô hiệu các bức xạ, hoá giải những nguồn năng lượng tiêu cực. Giúp cho sức khoẻ và tinh thần của con người được tốt hơn. Nó còn giúp cho gia chủ thoát khỏi những suy nghĩ ảm đạm trong tâm hồn. Từ đó có thể giải toả những lo lắng, mệt mỏi.

Mang lại may mắn tài lộc

Hỗ trợ hệ miễn dịch

Khi sử dụng các vật phẩm từ đá này cũng giúp cho hệ miễn dịch của bạn được tốt hơn. Máu huyết lựu thông tốt hơn. Gia chủ cũng sẽ giảm được tình trạng đau đầu, hoa mắt chóng mặt . Những vết thương do bỏng hay kích ứng da cũng được xoa dịu hơn.

Sử dụng trong thiền định, yoga

Trong thiền định yoga thì loại đá này cũng được sử dụng nhiều. Bởi nó giúp cho tâm trí của người đó được cân bằng. Tránh bị xao nhãng bởi yếu tố bên ngoài. Đá thạch anh trắng còn mở cánh cửa kết nối với những tâm hồn đồng điệu với thế giới cực lạc. Giúp cho chủ nhân hiểu được bản thân và tăng trí tuệ của mình hơn.
📷
>>> Tham khảo thêm : Giá đá thạch anh tại Hồ Chí Minh bao nhiêu ?

Lời kết

Trên đây là những chia sẻ của Đá quý Thiên Thái về thạch anh trắng cũng như tác dụng của nó. Hi vọng những thông tin mà chúng tôi cung cấp bạn sẽ lựa chọn cho mình được đơn vị uy tín để mua hàng nhé.
Hãy liên hệ với Thiên Thái qua Hotline 096 3456 627 để được tư vấn chi tiết hơn nhé.
submitted by thienthaidaquy to u/thienthaidaquy [link] [comments]


2024.06.01 08:49 wosc My Keybase proof [reddit:wosc = keybase:wosc] (HdokINGek-JHtxMU7gADuYtsOKeeDs5BjZQyW2t5GBU)

Keybase proof

I am:
Proof:
-----BEGIN PGP MESSAGE----- owFtU21oHEUYvqutNMFKFS1YLpJuQVRimJmd2dkNWskXmB+2RY2pKfWc2Xknt1xz d9m9REO4IkqxsQYbWxSKFCr1o61fEDASawnVGkhE/4igUVEqrYcSSX9IixJ872hA ob+W953nfZ+P2Tm04YZUY/pPOB2PDn3/ZHqhqlO2//OdY44umlGnbczJQ/0Dew0k 5Ww+Mk6bQyilWimAUIWW8kAHQgVMaaGp0Yy6TFBhtO9LJX0IRMBCQY1yBVHguxAa JalLlNPi2KgwAHEpjgplXEttCFJrT/GQsMAqAob7XLoeCTxX+0jDqCcpwcFcMalN oDitEmiNitjDIluXdx38qm5CgfsKJAQ+cQOiFKcscI1LAh9LLigloAg1VgmCKojH KNOWK/B8w4AYzuu6h+vrrAKlQQFnOmQgTaA1ruR11YKRGu9wAnFBDQKiny4moVNp cQYhzu+FbFwslmvBhuWodkwllYxx7ks0p5JcdhDKCqcw1gD1IAeeAbWEKtTBqfIZ YxJM4IchFVJyGRJlpKetZ5kWEEqFQOCoIYGhQtFpY0KiZ8JQQgwjxTzU2JNoADNL nLbdjtCh6wsxm/N9n1tfE6QWRoVEG2okCMGRnfCAa2YNNzz0mHLRNmXGtS7TkhHr 7KnU+OKRKKyvv2Y9BmOi8vXjKI+W6iXo7LXBrI4KBn8MxI9AnETFAsaDyP8nJQhp ceCZUhRDNqohhPR8QmrdEvrDlRIlykAZpj3X95RkGKKhiuIFK62lK9AYGI3GpLBA PLTMrWdAM+WFVqROehTjWAOzGvgioPx+BUGsfT7tpUujHVtGnL2p7XV7p3NC0f qbyd0NXHtG5N7SWlGhs2rnaqi+tT412ZpzZXMs1LH3TlJvXz6cl9V3+c+O2RqcdO nd5y75E+fvfRrp5bf12Zff+f/RPfzQ20Vht2nc3k9z93aXF2sXf5nhWzUez4yO3L NGULn64/3v3W7vzD809svb0/vnRu4ZuFudwXgz3tl0sTna/8sHS0b3x7OffPlH 9cOO9uSuoemOme0H7t/Amo8Vei/e1vPaiTtOPpBOXz68bedLh9ZdmZ6dsm++EN10 45lfHk//ZVfMiZk3lm/5/e/De3rPPNo6OXd+10MN2y+caz0uB8n5CX3g4oM9Vz9+ lfS+27H5s/alK1MvZ5rv/Omd+Z9f7Iy/rdy3bczJtBzsrh7snP76vU3HZuYn9n21 5uYLw2f/BQ== =SMVy -----END PGP MESSAGE----- 
submitted by wosc to KeybaseProofs [link] [comments]


2024.06.01 07:37 itinsightsNL "Superhacker legt duistere waarheid bloot in Singapore's rijkdom stromen!"

Superhacker legt duistere waarheid bloot in Singapore's rijkdom stromen!
In de wereld van financiële rijkdom en luxe is Singapore een naam die vaak naar voren komt. Het kleine Aziatische land staat bekend om zijn hoge concentratie van miljonairs en miljardairs, en heeft een lange reputatie als belastingparadijs en toevluchtsoord voor vermogende individuen. Maar recentelijk is er een schokkend verhaal naar buiten gekomen dat deze reputatie in een ander daglicht plaatst. Een superhacker heeft zich toegang weten te verschaffen tot de geheime bankgegevens van enkele van de rijkste inwoners van Singapore, en heeft zo een duistere waarheid blootgelegd over de stromen van rijkdom in het land.
De hacker, die zichzelf "Mr. X" noemt, heeft via een forum voor hackers contact gelegd met de Bloomberg nieuwsredactie en heeft hen toegang gegeven tot een enorme hoeveelheid vertrouwelijke bankgegevens. De gelekte informatie bevat onder andere transacties van offshore bankrekeningen en details over belastingontduiking. Wat nog schokkender is, is dat een groot deel van deze informatie afkomstig is van rijke en invloedrijke personen uit Singapore.
Deze onthullingen zullen ongetwijfeld grote gevolgen hebben voor het imago van Singapore als toevluchtsoord voor financiële rijkdom. Het land heeft lange tijd een gunstig belastingklimaat gehad voor vermogende individuen, waardoor het aantrekkelijk was om te investeren en te bankieren in Singapore. Maar de gelekte gegevens laten zien dat veel van deze personen gebruik hebben gemaakt van schimmige constructies en belastingontduiking om hun rijkdom te vergroten en te verbergen voor de autoriteiten.
Dit nieuws zal zeker niet alleen in Singapore voor opschudding zorgen, maar ook internationaal. Het land wordt beschouwd als een belangrijke speler in de wereld van financiële dienstverlening en dit schandaal zal waarschijnlijk leiden tot hernieuwde aandacht van de wereldwijde gemeenschap voor de financiële stromen in Singapore. Het zal ook vragen oproepen over de effectiviteit van de regels en reguleringen die bedoeld zijn om belastingontduiking en witwassen van geld tegen te gaan.
Hoewel de identiteit van de superhacker nog onbekend is, is het duidelijk dat deze persoon een cruciale rol heeft gespeeld in het aan het licht brengen van deze duistere waarheid. Het is een herinnering aan de kracht van technologie en de kwetsbaarheid van zelfs de meest geheime en goed beveiligde informatie. Deze onthullingen zullen ongetwijfeld leiden tot een grotere roep om betere beveiliging van financiële gegevens en een meer transparant en eerlijk belastingstelsel.
Het is nu aan de autoriteiten van Singapore om deze zaak serieus te nemen en actie te ondernemen tegen de personen die betrokken zijn bij deze illegale praktijken. Het is ook een wake-up call voor de rest van de wereld om meer toezicht te houden op de financiële stromen en belastingontduiking te bestrijden. Laten we hopen dat dit schandaal een stap in de goede richting is naar een eerlijkere en transparantere wereld van financiële rijkdom.
Bronnen:
  1. Bloomberg nieuwsbericht over het hacken van bankgegevens: https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-31/singapore-wealth-flows-face-renewed-scrutiny-in-superhacker-case
  2. Artikel van The Guardian over Singapore als belastingparadijs: https://www.theguardian.com/commentisfree/2020/ma24/singapore-tax-haven-uk-economy-tax-evasion
  3. Rapport van Transparency International over belastingontduiking en witwassen van geld: https://www.transparency.org/en/cpi/2020/results/table
https://itinsights.nl/2024/06/01/superhacker-legt-duistere-waarheid-bloot-in-singapores-rijkdom-stromen/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/06/IT_Insights_Image_BB77.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.06.01 07:01 AutoModerator FIRE-Filosofie en het-moet-ook-leuk-blijvendraadje - Week 22 (2024)

Bespreek in dit draadje je FIRE-filosofie:
Deel dit, of vergelijkbare onderwerpen, hier!
Deze post is onderdeel van ons vaste schema van terugkerende onderwerpen.
submitted by AutoModerator to DutchFIRE [link] [comments]


2024.06.01 07:01 Better_Efficiency734 New to producing, any tips?

My SoundCloud: https://soundcloud.com/knowone-doe
My Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs4yIbImnlDmgDIt_jTdA7w
submitted by Better_Efficiency734 to beatmakers [link] [comments]


2024.06.01 06:58 Better_Efficiency734 New to producing, want to improve.

biggest influence, alchemist, earl sweatshirt, MIKE, Metroboomin, Navy blue.
My soundcloud: https://soundcloud.com/knowone-doe/sets/the-wastebin-collection
My youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs4yIbImnlDmgDIt_jTdA7w
submitted by Better_Efficiency734 to undergroundproducers [link] [comments]


2024.06.01 06:56 Better_Efficiency734 New to producing, want to improve.

biggest influence, alchemist, earl sweatshirt, MIKE, Metroboomin, Navy blue.
My soundcloud: https://soundcloud.com/knowone-doe/sets/the-wastebin-collection
My youtube: https://www.youtube.com/channel/UCs4yIbImnlDmgDIt_jTdA7w
submitted by Better_Efficiency734 to undergroundproducers [link] [comments]


2024.06.01 06:42 csprkle De Europese EV-markt: Financiële inzichten uit België en Nederland

In het kader van de Europese automarkt staan België en Nederland bekend als pioniers in de transitie naar elektrische voertuigen (EV's), elk met unieke uitdagingen en kansen voor autofabrikanten. Deze landen bieden waardevolle inzichten die strategische marktpenetratie mogelijk maken.
België:
Nederland:
Strategische Aanpak voor Europese OEM's:
België en Nederland fungeren als microkosmossen van de bredere Europese automarkt, met waardevolle lessen voor fabrikanten die de complexiteit van EV-adoptie willen navigeren. Door het samenspel van financiële dynamiek, consumentengedrag en regelgevende landschappen te begrijpen, kunnen fabrikanten zich positioneren als leiders in de geëlektrificeerde toekomst van mobiliteit.
Bron: JATO European EV Market Insights
submitted by csprkle to autoadvies [link] [comments]


2024.06.01 04:06 dogfooddddd Thức ăn khô là gì?

Thức ăn khô là gì?
Khi mới nghe tới chúng ta đã nghĩ tới các sản phẩm được chế biến sẵn. Cụ thể thức ăn khô là hỗn hợp các thành phần như ngũ cốc, thịt và các sản phẩm phụ của thịt, chất béo, khoáng chát và vitamin…. Được các nhà sản xuất tính toán cân bằng hàm lượng dinh dưỡng phù hợp với từng loại thú cảnh khác nhau và từng lứa tuổi khác nhau Thức ăn khô được phân làm 2 loại chính là thức ăn hạt và thức ăn sấy khô Ưu điểm khi sử dụng thức ăn khô: + Bạn sẽ tiếp kiệm được thời gian cho khâu nấu nướng, chuẩn bị bữa ăn các các cục cưng của mình. - Thức ăn khô sẽ hạn chế các bệnh về đường ruốt mà thức ăn tương hay mắc phải như giun, sán thậm trí thức ăn khô còn giúp " đóng khuôn sản phẩm đầu ra" của các em cún tránh gây mất vệ sinh. Ở 1 số quốc gia họ chỉ cho phép cho ăn thức ăn khô dành riêng cho chó cũng 1 phần là vì lý do này. - Vì đã được tính toán kĩ về hàm lượng dinh dưỡng cho từng loại chó, từng lứa tuổi nên bạn không cần phải quá quan tâm đến chuyện khâu phần ăn của các em cún trong các bữa ăn nhưng với điều kiện là bạn chọn đúng loại thức ăn thích hợp cho em cún nhà bạn. Nhược điểm của thức ăn khô - Chính vì yếu tố khô nên trong thức ăn khô không có nhiều chất xơ và nước như trong thức ăn tươi vì vậy việc bổ xung rau xanh vào các bữa ăn với thức ăn khô là cần thiết - Giá cả của thức ăn khô không rẻ hơn thức ăn tươi và thậm trí là đắt hơn nếu bạn lựa chọn loại cao cấp. - Một số loại thức ăn khô cao cấp có mùi vị hấp dẫn quá mức khiến chó trở lên " lãnh cảm" với các loại thức ăn khác. Những lưu ý khi trộn thức ăn cho thú cưng. - Trộn lẫn các loại thức ăn có hình dạng, cách chế biến và hương vị khác nhau. Vẻ ngoài cũng như mùi vị hấp dẫn là yếu tố quan trọng kích thích khẩu vị của cún. Thay vì cho cún ăn từng loại, hãy thử trộn đều cùng lên. Để có một nguồn cung cấp thức ăn dinh dưỡng,đảm bảo chính hãng,chất lượng 100% thì các bạn có thể tham khảo cửa hàng #DogFood của chúng tớ nhé! Follow Fanpage và Tiktok của DogFood để nhận thông tin mới nhất và các chương trình ưu đãi! Địa chỉ: Trường Cao đẳng FPT Polytechnic, Tòa nhà FPT Polytechnic., Cổng số 2, 13 P. Trịnh Văn Bô, Xuân Phương, Nam Từ Liêm, Hà Nội, Việt Nam Đường dây nóng: 038 302 7936dogfood
https://preview.redd.it/prrug5jsbv3d1.jpg?width=300&format=pjpg&auto=webp&s=bcb36ec660d3cbe3a4cf80ce81dc77f05e0198d0
submitted by dogfooddddd to u/dogfooddddd [link] [comments]


2024.05.31 21:50 CressidaAlula €10 giftcars voor AH van Scoupy

Hi, hier ben ik weer met een €10 giftcard van AH gekregen via de Scoupy app om weg te geven aan nieuwe gebruikers. Je moet wel wat stappen doorlopen, maar dan kun je een tientje gebruiken voor je boodschappen. Je kan deze link gebruiken: https://scoupy.com/nl/gift/82010cda-4d5d-448c-bbab-7b103aa8bb82
P.S Nee, dit is geen scam
submitted by CressidaAlula to persoonlijkebonus [link] [comments]


2024.05.31 20:45 gvdomme Mijn oude werkgever wil dat ik 300 euro betaal voor de dagen dat ik niet heb gewerkt

Foto van de brief die ik van hen kreeg - https://imgur.com/a/545CYfp?s=wa
Kunnen jullie mij enig advies geven? Mijn oude werkgever wil dat ik 300 euro betaal voor de dagen dat ik niet heb gewerkt. (+ excuses vooraf mijn taalfouten, ben niet 100 procent vloeiend met de taal)
Ik ben van een grote spoorwegmaatschappij afgelopen maart gestopt met werken vanwege verschillende redenen (ik heb een nieuwe baan en word ziek).
Mijn contract loopt af 2e week van april, en ik weet dat ik nog een opzegtermijn heb. Maar rond 1e week maart werd ik ziek (+mentale gezondheid), waardoor ik niet eens uit bed kon komen en mijn diensten niet kon afmaken. Dus vroeg ik mijn manager of ik een week rust kon nemen, omdat ik van mezelf weet dat ik niets kon doen op het werk. Dat idee beviel haar niet en ze vertelde me toen dat NS mij de gemiste uren zou laten betalen.
Ik vertelde haar dat mijn lichaam het echt niet meer kon, maar dat ik wel weer wil werken als mijn lichaam al hersteld is. Ze antwoordde toen dat ze me gewoon zou laten gaan en iemand anders zou zoeken om te werken voor de diensten die ik moest werken. Dus ik accepteerde dat en nam gewoon de rest die ik nodig had.
Een paar dagen later stuurde ze me een whatsapp voice message over het sturen van een onbetaalde verlof brief, zodat ik het betalen van ongewenste kosten/boetes kan ondervangen (which i did). Ze antwoordde dat alles geregeld is en dat ik me nergens meer zorgen over hoef te maken.
Nu kreeg ik een mail van dit bedrijf over een negatieve eindrekening die ik moet betalen. Ik heb ze hiernaar gevraagd, maar ik wacht nog steeds op hun antwoord.
submitted by gvdomme to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.31 20:37 itinsightsNL "Deze AI transformatie schudt de zakenwereld wakker - moet je zien!"

.
Deze AI transformatie schudt de zakenwereld wakker - moet je zien!
Artificial Intelligence (AI) is al geruime tijd een hot topic in de IT wereld, maar de laatste jaren heeft het ook zijn intrede gedaan in de zakenwereld. Steeds meer bedrijven zien de potentie van AI en investeren in deze technologie om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun concurrentiepositie te versterken. Maar wat houdt deze "AI transformatie" precies in en wat zijn de gevolgen voor de zakenwereld? In dit artikel duiken we dieper in op dit onderwerp en laten we zien waarom deze ontwikkeling niet te missen is.
AI is al lang niet meer alleen voor sci-fi films en laboratoria. Steeds meer bedrijven adopteren AI technologieën om hun bedrijfsprocessen te automatiseren en te verbeteren. Denk hierbij aan het gebruik van chatbots voor klantenservice of het analyseren van grote hoeveelheden data om betere voorspellingen te doen. Door deze slimme technologieën in te zetten, kunnen bedrijven efficiënter werken en sneller inspelen op veranderingen in de markt.
Volgens het recente rapport van PwC (link: https://www.pwc.com/us/en/services/consulting/library/artificial-intelligence-predictions-2019-going-mainstream.html) zal de adoptie van AI in de zakenwereld de komende jaren alleen maar toenemen. Dit komt onder andere door de snelle ontwikkelingen in AI en de concurrentiedruk in de markt. Bedrijven willen niet achterblijven en investeren daarom in AI om hun bedrijfsprocessen te transformeren en zich te onderscheiden van hun concurrenten.
Een ander belangrijk aspect van de AI transformatie is de impact op de arbeidsmarkt. Sommige experts voorspellen dat AI banen zal vervangen, terwijl anderen juist benadrukken dat het nieuwe banen zal creëren. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de arbeidsmarkt zal veranderen door de opkomst van AI. Het is daarom belangrijk voor bedrijven om hun medewerkers hierop voor te bereiden en te investeren in omscholing en training om ervoor te zorgen dat zij meegaan met deze ontwikkelingen.
Daarnaast brengt de AI transformatie ook uitdagingen met zich mee op het gebied van ethiek en privacy. Aangezien AI systemen steeds meer taken van mensen overnemen, is het belangrijk dat deze systemen ethisch verantwoord en transparant zijn. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat ze ethische richtlijnen hanteren en voldoen aan de privacy wetgeving om eventuele negatieve gevolgen voor hun reputatie en merk te voorkomen.
Al met al is het duidelijk dat de AI transformatie de zakenwereld wakker schudt en niet te missen is voor bedrijven die willen blijven groeien en concurreren in de markt. Het is belangrijk voor bedrijven om zich bewust te zijn van de mogelijkheden én uitdagingen die AI met zich meebrengt en hierop te anticiperen. Want één ding is zeker, de AI revolutie is in volle gang en zal alleen maar groter worden in de toekomst. Dus, als je nog niet bezig bent met AI in je bedrijf, dan is het nu de hoogste tijd om wakker te worden en de mogelijkheden te verkennen.
https://itinsights.nl/2024/05/31/deze-ai-transformatie-schudt-de-zakenwereld-wakker-moet-je-zien/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_BB89.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.31 18:49 gvdomme Mijn vorige werkgever betalen omdat mijn eindafrekening negatief is?

https://imgur.com/a/545CYfp?s=wa - Foto van de brief die ik van hen kreeg
Mijn contract bij deze grote spoorwegmaatschappij eindigde rond de 2e week van april. Vóór april werd ik echter erg ziek, waardoor ik niet eens naar mijn werk kon gaan en niet uit bed kon komen. Ik was de hele tijd ziek als ik naar werk ging, daarom heb ik aan mijn manager gevraagd of ik even kan stoppen met werken. Ze leek dat niet leuk te vinden en vertelde me dat het bedrijf waar we voor werken mij zal laten betalen als ik niet ga werken.
Ik vertelde haar dat ik naar werk wilde gaan nadat ik beter was geworden, maar ze zei dat ze me gewoon zou laten gaan en andere mensen zou zoeken om te werken voor de resterende dagen dat ik moest werken, dus ik was het met die beslissing eens.
Na een paar dagen stuurde ze me een bericht waarin ze me uitlegde dat ik een onbetaalde verlofbrief moest schrijven en naar haar moest sturen, zodat ik kon vermijden wat ze zei (het bedrijf betalen, zelfs voor de dagen dat ik niet eens voor ze werkte). Dat heb ik dus gedaan en zij zei dat alles geregeld is en dat ik niets meer hoef te doen.
Nu kreeg ik een mail van dit bedrijf dat ik binnen 14 dagen bijna €300 moet betalen, omdat mijn eindrekening voor deze maand negatief is.
Edit: ben geen Nederlander, ik woon hier pas 4 jaar.. Dus ik weet niet hoe dit soort dingen werken, vandaar dat ik het vraag. (ook niet vloeiend met de taal, dus sorry if it's een beetje verwarrend)
submitted by gvdomme to werkzaken [link] [comments]


2024.05.31 17:41 captaindewilde Installeren Bidet Handdouche

Installeren Bidet Handdouche
Beste klussers,
Graag wilde ik in ons nieuwe huis een bidet handdouche installeren (zoiets: https://www.bol.com/nl/nl/p/bidet-handdouche-toilet-sproeier-shattaf-sprayer-bidetkraan-wc-papier-besparend-badkamer-accessoires-freshole/9300000125564730/?bltgh=sJFmBIll0PR1HbuVPVBBTQ.2.7.ProductTitle).
In onze vorige badkamer was dit zo gepiept, aangezien de watertoevoer op dezelfde manier aangesloten zat op de spoelbak zoals beschreven in de handleiding van de bidet, namelijk onderaan. Op de nieuwe wc zit hij echter aan de zijkant:
https://ibb.co/8ctS0ZC
Is het mogelijk om hier iets tussen te zetten (zoals het meegeleverde T-Stuk)? Of houdt het helaas op?
Hartelijk bedankt voor het meedenken :)
submitted by captaindewilde to Klussers [link] [comments]


2024.05.31 16:52 smartyplayer Fisker closing in Europe

Fisker closing in Europe
Today received following mail about fisker closing in Belgium (Europe). They close tomorrow (in one day)
Dear Fisker Ocean Owner,
We hope you enjoy your Fisker driving experience. We have an important update regarding our branch in Rumst that we would like to share with you.
Despite our efforts, we unfortunately have to announce that from June 1, the Fisker branch in Rumst will no longer be open.
We will continue our services for Belgium and the Netherlands from the branch in Rotterdam in the Netherlands. We would like to emphasize that we are still a tenant of the location in Rumst and that we are looking for solutions to restart the location. The Belgian entity Fisker Belgium NV will therefore continue to exist.
In light of this development, communication regarding service or repair requests will take place via the e-mail address: serviceops-be@fiskerinc.com. We apologize for any inconvenience this may cause and assure you that we are actively seeking alternative options to resolve this situation.
We will continue to keep you informed of all developments and communicate on this matter in a timely manner. Your satisfaction and support are of the utmost importance to us and we are committed to ensuring that your needs are met to the best of our ability.
If you have any questions or need further assistance, please contact our customer service team at: support@fiskerinc.com
Thank you very much for your understanding and continued support.
Your Fisker team
Fisker Center + Rotterdam Driemanssteeweg 700 3084CB Rotterdam - Netherlands
Original mail in dutch
Beste Fisker Ocean-eigenaar,
We hopen dat u volop geniet van uw Fisker rijervaring. We hebben een belangrijke update met betrekking tot onze vestiging in Rumst die we met u willen delen.
Ondanks onze inspanningen moeten we helaas aankondigen dat vanaf 1 juni, de Fisker vestiging in Rumst niet langer open zal zijn.
Wij gaan onze dienstverlening voor België en Nederland voortzetten vanuit de vestiging in Rotterdam in Nederland. We willen benadrukken dat we nog steeds huurder zijn van de locatie in Rumst en dat we op zoek zijn naar oplossingen om de vestiging weer op te starten. De Belgische entiteit Fisker België NV zal dan ook blijven bestaan.
In het licht van deze ontwikkeling zal de communicatie ten aanzien van service of reparatie verzoeken verlopen via het e-mail adres: serviceops-be@fiskerinc.com . We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken en verzekeren u dat we actief op zoek zijn naar alternatieve opties om deze situatie op te lossen.
We zullen u op de hoogte blijven houden van alle ontwikkelingen en tijdig communiceren over deze kwestie. Uw tevredenheid en ondersteuning zijn van het grootste belang voor ons en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat er zo goed mogelijk aan uw behoeften wordt voldaan.
Als u vragen heeft of meer hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via: support@fiskerinc.com
Hartelijk dank voor uw begrip en voortdurende steun.
Uw Fisker team
Fisker Center + Rotterdam Driemanssteeweg 700 3084CB Rotterdam - Nederland
submitted by smartyplayer to Fisker [link] [comments]


2024.05.31 16:40 noot-noot99 Scammers active NL

Scammers active NL
Perfect play of the scammers in the current bunq debacle.
Translation: Because of a recent security update, al our customers are required to verify their account with us. Do this through
submitted by noot-noot99 to bunq [link] [comments]


http://activeproperty.pl/